|
Митот за "Албанската мафија" |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Realnosta im e dalecna od nasata, da, bidejki se vo vremenski rascekor so nas
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I toa so ova tempo na menuvanje na generaciite...pa znaes li Gosev od koga e vo politika ili BC...tesko ke ni bide se povekje i povekje...mene pa edno sto pati mi imaat kazano deka nema RM da uspee i tolku...ako ja prifatam taa psihoza bi gi zadovolilo, obratno e sekogas mnogu tesko i ne znaes do kade ke stignes....
|
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eh, erata na dinosaurusite, a do kade ke stigneme, iskreno kazano navistina ne znam, osobeno koga nemame konecna i definirana granica
|
||
sp_dori
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OK Изменето од sp_dori - 29.Октомври.2007 во 10:54 |
||
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas se izvinjavav no sp_dori mora da prestane so navredi inace ke bide suspendirana na 2 nedeli
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be do kade e toa prasanje so granicata...pa toa bese povod za konfiktot vo 2001..nikoj nema muda da pocne so resavanje na ova prasanje...treba nekoj od strana da dojde i da ni go resi...nemame megusebna doverba, a toa e glavniot politicki problem |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Posledno sto pomnam e deka makedonskata "TIGRICA" gordo ni go pokaza on the face of the place, kamenot za razgranicuvanje i taka dostoinstveno i so nasmevka stoese i pozirase pred nego, ama mozebi nekoj od Tanusevci ili Debalde go upotrebil pri postavuvanje na kamen temelnik na svojot dom.
Изменето од moira - 05.Ноември.2007 во 11:09 |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма дај удриму у фаца и кажиму дека Охридскит рамковниот договор е невалиден. А така ќе биде се додека сте потписници не достават до Комитетот за човекови права лекарси УВЕРЕНИЈА од Странски Независен Неуро Психијатриски Конзилиум дека се умно здрави. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Baron
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 14.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Batka, si se obrkal
Nema nikakva "Aljbanjska mafija"
Ima shiptarski kriminalni bandi, za koi srpskata propaganda obilno pisuva. Ili, mozebe, treba da molci i da se plasi od vasite bedasti besi?
GROW UP, ALJABANJAC!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За него и банда и мафија е исто. А ваму демек нај, нај. Не му замерувај. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто толку труд вложувате да убедите еден човек дали има или нема „албанска мафија“. Албанска мафија во светот секако дека постои, и тоа дури предњачи во својата делатност од другите, во Македонија дали ќе ја наречеме мафија или криминални банди воопшто не е дискутабилно, секако дека и тука постои, особено тоа им е познато на граѓаните од градовите со албанско население повеќе од 20%. Но мене повеќе ме загрижува и збунува политичката продажба во таквите средини, и тоа од политички моќници (читај-градонач....ц.) македонци. Дали мафија е организирана криминална групација, на локално, државно ниво или пак зборуваме за слободни стрелци?.....Веројатно грешам, МВР улови толку полицајци и цариници во толку спектакуларни ТВ серии што во затворите во тоа време немаше место за сите клиенти сигурно тие се „организирани криминалци“!!?......
|
||
VIZANTEL
Сениор Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уште нема Албанско државјанство. Не смее. А тука мора македонски. |
||
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
||
AK47
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2007 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 286 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Originally posted by barmomk Koi se glavnite akteri??? VIZANTEL ODGOVORI Глигоровиќ, Слатински, Вуковаровиќ, Псаќански, лидерите на службите за разузнавање и контра разузнавање, ДБК и екс ,,суспендираниот лидер на Секторот за Безбедност, Разузнавање и Контраразузнавање при МО на РМ, и нормално тоа не би било добро изведено доколку во криз- миногениот штаб не е професор доктор по Римско Право, Владо Бучковски. JAS AK47 MISLAM :
Deka nema albanska mafija, oti se sto se zboruva za albanskata mafija se mitovi, odnosno prikazki napisani od srpskata akademija , a podrzani od ovie ovde, sami si priznavte deka ovie gore spomenatite se podrzuvaci na mafijataaa :) epa sega racunajte sami, gore nema ni eden albanec, koga vikam deka ovaa drzava ja imaat unisteno ovie vasi VODITELI, koga vikam deka ovie se onie koi kradat, ne mi veruvate , sami si priznavte ne sum kriv
|
||
naemnik
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 658 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke treba da se fanesh so TANAS od Podforumot ISTORIJA, i on ima SRBOFOBIJA..... I ovoj ovde e SRBOMAN, i ja spreading out Srpskata Laga: This study, however, has found links between drug trafficking and former guerrillas of the Albanian Liberation Army (KLA). The KLA spin-off groups are well positioned to exploit the Balkan Route, which links the Golden Crescent of Afghanistan and Pakistan to European drug markets. As of 2002, Albanian liberation extremists had reportedly used profits from their participation in Taliban-sponsored narcotics smuggling to rearm themselves. |
||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |