|
Садам Хусеин |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А, што ако договорно беше егзикутиран двојник на Садам? Изменето од Biba_G - 04.Март.2009 во 14:47 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma nemoj?
stvarno?! |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти бе како да си тој кој го ја изврши егзикуцијата, па децидно тврдиш. Изменето од orlov - 29.Ноември.2007 во 00:21 |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa,...mozebi i e ,..toj!,...pd kaj da znaeme?,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
kristofer
Сениор Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali sum jas protiv sto mu napravija na sadam ili koj bilo drugi toa do mene ne je da mu odlucam sudbina na nekomu, ima velam ima mnogu popametni luge sto mu je taja nivna rabota da go odlucat toa, zatoa ima zakon za sekogo i sekomu.
|
|
vrtyuwged
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што очекуваа со смрта на Садам да се измени?????
|
|
|
|
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mene sekogas ke ima doza na vosh*t ,
kon tie lugje koi bez izbiranje na sredstva , se borat za svojata zemja i narod , sekogas se obvinuvaat za kolateralnata steta , nikogas ne se iskazuva pridonesot, posle tolku vreme sto e smeneto ?? negoviot patriotizam ke ostane kaj narodot vecno , a tugjata presudnata raka ostanuva samo so edno zadovolstvo na ostvareno pobedonosno ego , koj i samiot ne znae zasto , a do dendenesen veke zaboraven tie ke ostanat vecno vo istorijata, rakata koja presudi ke ja izbrise zaboravot i vremeto Изменето од cupeto - 03.Јули.2009 во 09:27 |
|
Предраг
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Садам Хусеин махер неповторлив,го излажа цел свет за нуклеарките бидејќи се плашеше од ИРАН!
Како што прочитав,немало никакви нуклеарки во Ирак. Тврдењата беа ЛАЖНИ. |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |