|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика | страница <1 520521522523524 1099> |
Автор | ||
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДА БЕ ПОМИНАВ ОД КАЈ СТРУГА....
|
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam deka e vreme za:
LILIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prav vojvoda vo eden den e i vo Veles i vo Struga, na kraj vo Kocani
|
||
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗНАЕТЕ ЛЕ ШО???
|
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kamionce povtorno misteriozno iscezna
|
||
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЈА С ЌЕ СИ ОДАМ....
ОСТАНЕТЕ СО ЗДРАВЈЕ...
УБАВО И ПАМЕТНО ИСКОРИСТЕТЕ ГО ВИКЕНДОТ....
|
||
||
irenka b.
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ubav vikend na site
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ciao irenka, ciao PITU
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sinoc nisi bila tu
da mi malo snage das, da mi pruzis ruke te, da na njima umrem ja.. O ne, danas je kasno, ti idi svojim putem, a ja cu ostat sam. Hladne ruke, hladan san, hladne usne svaki dan, samo to si dala ti, ti zbog koje zivjeh ja. O, ne, ne mogu vise, ne mogu da te volim, odlazi sad! Nosi, nosi, nosi sve sto si mi dala, ono malo toplih dana, a one uvele ruze nek ti nocas ljubav pruze. |
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jedan dan, u svom srcu
cuvacu za vecnost ja, kao ruzu, kao prvi nezan san, jer si svoje usne meni dala tad, zbog njih placem jos i sad. Tvoje usne jos me peku, kao ovaj dan, kad sam tvoju kosu meku milovao ja. Tvoje usne jos me peku, culnih mirisa usne koje vise nemam ja... |
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo jas
|
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto baras vo Kocani?
|
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
denes prekuvremeno rabotis?
pa skoro 17 casot e
|
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas pametno
|
||
s.r. Dzaki |
||
Внеси реплика | страница <1 520521522523524 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |