|
ФАКТИ ЗА ИСЛАМОТ-ШОК ЗА НЕВЕРНИЦИТЕ |
Внеси реплика | страница 123 16> |
Автор | |
Bako
Нов член Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Октомври.2007 во 14:36 |
Islamot Fakt - Spored site Religii imame po nekoja kniga kako na primer kaj Islamot K`uranot, - Dodeka Kaj Hristijanite I kaj niv se delat na dva vida Vernici I Toa Katolici i Pravoslavni. - K`uranot ni dokazuva deka Allah E Bog, A Moohamed e negoviot posleden Pratenik. - Imame I k*ranski Ajet Koj Ni Go Dokazuva Slednoto : "I Nie Vi Go Isprativme Isa - Rimjanite So nivnoto neverie sakale da go ubiat Isa.A.S No koga toj - Dodeka Katolickata Biblija ni dokazuva deka Isa.A.S Bil Mesija - No Na Tajnata Vecera Toj Na negovite 12 Ucenici - (Spored Pravoslavna Biblija Im Rekol : Nekoj Od Vas Ke Me Predade, - (I Spored K`uranot Jasno Se Dokazuva Deka Im Rekol Ne Plasetese Pratenik - Sledno Sto Ni e dokazano Od Dvata Vida Na Biblija e Deka : - (Spored Katolicka Biblija) :Koga Odednas Doaga Juda So Nekoja Nevernicka Ceta - (Spored Pravoslavnata Biblijata): I Odejki Rimjanite Na Planinata - Potoa Postojat Uste Buntovanja Od Strana Na Nevernicite. - Katolickata Biblija Go Veli Slednovo : (Po Raspnuvanjeto Na Krstot Eden Den Stoejki - Pravoslavnata Biblija Go Veli Slednovo : (Po Raspnuvanjeto Na Krstot Eden Den - Spored K`uranot Site Pratenici Se Allahovi Cuda. - Isto Taka Vo K`uranot Imame Ajet Sto Glasi : Ne Pridruzuvajmugo - Isto Taka Vo K`uranot, Biblijata, I Site Drugi Verski Knigi, Pisuva - I Ne Narekuvajtea Biblijata Za Bozja Kniga Zatoa Sto Taa Kniga - Vo Biblijata Isto Taka Pisuva Deka Isa.A.S Bil Bog I Deka Nema Nitu Zena Nitu Dete. - Samo Narodot Nevernicki Toa Ne Go Dokazuvase Zatoa Sto Sakase Site Luge Da - I Da Znae Deka Islamot E Pravilna Religija I Deka Do Den Denes - So Ova Se Dokazuva Deka Islamot E Posledna Izjava Od Allah I Pravedna Religija. - Se Izvinuvam ako Nekoj Se Najde Vo Navreden Vo Ovaa Tema I Nesakam Da Go ***************************************END******************************************* - Posledna Poraka Od Bako: Neidam Poveke na "FORUM" Bidejki Ova E Fakt I Nema Sto Da |
|
Erhelle Meine Seele
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najmladata vera koja bese????a koja vera nemoze da se okupira so segasnoto moderno vreme? a sto imate trite "golemi" veri zadnicko????......da poteknuvat od pustinata.......sigurno imalo dobar materijal pa halucinirale malce na ednio mu se cinelo deka ide preku voda, na drugiot mu dojde angel, a pa tretiot epten se otkaci i si go skrati polovniot organ za da ima neso da jade........poso takov e efektov, napuseniot! Изменето од LouWeed - 09.Ноември.2007 во 11:28 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dzvakale pejotl i pusele marihuana i koa ke padnele u koma : - A !...lah...koa ke se ispovratele...
|
|
the king
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more zbunet ti navistina si zbunet!!!
koj se tie sto se drogiraat????? tie koi ne veruvaat bratce!!!!! vo islamot drogata e strogo zabraneta!!!!!! a za prethodniov: nisto od toa sto kaza ne drzi mesto no ke ti kazam za poslednovo sto najpoveke me razgnevi!!!! ti preporacuvam da pojdes kaj nekoj doktor i da go zaprasas za potsekuvanjeto pa ce ti kaze deka toa e zdravo za coveckoto telo a ako ostane predizvikuva bolesti koi po sebe predizvikuvaat kriticna sostojba duri i smrt kako na primer sidata!!! ako mene ne mi veruvas prasaj doktor koj pripaga na bilo koja religija pa ke se uveris!!! i te molam da ne kazuvas vakvi gluposti za nesta koi navistina ti e od golema korist ne go pravis nemoras no nemoj i pokraj toa sto znaes deka e dobra koristna rabota da se igras!!!! |
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A od kaj vi se onie raketi, ako ne se falusen simbol, sto se ?
Porano ne ni ja prepoznavale drogata i zatoa si ja dzvakale ili pusele i imale vizii, aj neka imaat vizii sega, odma u ludnica ke gi strpaat...tuku togas sve bilo zostanato togas i ludacite vladeele so maloumnite...ke promumla nesto nerazbirlivo i prostata masa...iii ama rece. Postoelo veruvanje deka vo ludacite se naselil duh i zatoa ne gi utepuvale... |
|
the king
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislis ti deka od drogata doagaat visiite???
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa od sto be more, od sto imate pamet t.e. onoj Muhamed bil pameten ? Naucnik da ne bil, nesto izmislil ?
Ovoj nasiov barem stolar bil, prael masi i stolici, a vasive od sto se glupi sedat na zemja od inat koga nasiov veke naprail. Ili pa ne bile ni sposobni ni da gi koristat ? Изменето од ACELERA - 26.Октомври.2007 во 21:28 |
|
Miralem1
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 1548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ateistive koi otpadnale od Hristijanstvoto,nemozat da napravat razlika pomegju Qur'anot i Biblijata zatoa sto Qur'an i ne procitale nekogas a vo biblijata srekjavale citati deka prorocite pusele treva (gi ima premnogu) pa sega mislat deka vo sekoja religija isti se sluckite. Od druga strana nemozat da si prebolat i da priznaat deka BEZGRESNATA KNIGA-QUR'ANOT E ALLAHOVO-BOZJE DELO,pa se ke kazat samo nema da go priznaat toa. Ke kazat deka bilo pisuvano so inspiracija po pat na narkoticni sredstva (posto ocigledno e deka Qur'anot e BEZGRESNA KNIGA,zemajki vo predvid deka Muhammed a.s bim nepismen,odgovorot e jasen),drugi pak tvrdat deka Muhammed bil inspiriran od satanata,treti kazuvaat deka religiite se izmisleni od Illuminatite.... Znaci od edna strana priznavaat deka e Qur'anot e nesto nad prirodno a od druga strana ne priznavaat (a znaat) deka e Allahovo-Bozje delo.
|
|
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
|
|
Miralem1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve vprocem gledame kolku se bolni luge... Znae toj mnogu ubavo kako mu e IMETO,no pokvarenosta nemoze covek da si ja pokrie nikogas i nikako...
I ajde sega razgovaraj so vakov "covek" ?
A od druga strana ke ni zboruvaat za kultura za tolerancija za pravda za demokratija....
Se kaza za "nivniot" izgleda samo neznae toa kako toj se ponasal,kolku ubavo,kolku gi pocituval drugite,duri i onie sto go mrzele... znae deka e stolar,,,, a neznae da mu zavidi na nesto sto go Krasele osobinite,pa da bide i toj takov ili da se trudi barem da bide takov.
Vakvi "luge",zbuneti,propast se,ne samo za nivnata familija,tuku za celiov svet.
|
|
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me diraat u emocija, me ubeduvaat deka vodata e otrovna, a otrovot korisen ...ke si odam...uzivajte, ja ne mozam da gi svaram...
|
|
Miralem1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zbunet... imase edna tema "Pridones na Islamot kon covestvoto" kade sto imase prilika da vidis sto Islamot ti donel da se sluzis kako slep,osven stolce i masicki..... Siguren sum deka si dzirnal i tamu,no tamu verovatno nemase sto da napises,pa sega setas naokolu i gluposti pisuvas. |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bidi siguren deka ne sum ni ja otvoril taa tema zosto naslovot mi bese strasno smesen...veke nema da ti uspee da me isprovociras da napisam nesto...zbogum...
|
|
Tiesto
Нов член Регистриран: 19.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe se so i da kazete se gleda deka e samo od zavist,inaet....Temava e super i se so i da kazete dzabe e.Ve molam citajte vnimatelno i se ke vi se razjasni
|
|
La illahe illalah
|
|
Miralem1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dovolno se iskaza... uste treba da se isprovociras. A i naj malku namera mi e da isprovociram.
Ti kazav,ima tema vo koja imase prilika da vidis sto osven masicki i stolcinja izmislija muslimanite... ke vidis deka da ne bea muslimanite so kamen ke si ja triese kozhata na tusiranje (a prasanje i dali ke se tusirase).
Ostani mi i ti so zdravje i ne buni se mnogu,otvori gi ocite i bidi REALEN.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |