|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика | страница <1 498499500501502 1099> |
Автор | |||
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kolega kaj ti e avatarceto?
|
|||
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ГО ТРГНАВ.....
ОД ЛИЧНИ ПРИЧИНИ....
МИ ЛИЧЕШЕ КАКО ДА СЕ ФАЛАМ....
|
|||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А ДРУГ НЕКОЈ СО НАВИСТИНА ТОЛКАВО ПА И ПОГОЛЕМО СОНЦЕ ВО ГРАДИТЕ ПОМИНУВАШЕ НЕЗАБЕЛЕЖАН....
|
|||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobro kolega. Onaka prasav. Se iznenadiv koga vidov deka go nema.
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eve me
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Djaki,nema sonce ovde,vo metrolpolata
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sega vo Gostivar ke sveti...
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa ne znaeshe ti?
si ja gledala li kasetata?
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
РУЖИЦА ПЕЈОВИЌ
Ода за незнајната учка Од малечок беше по пушки и бомби во маало јадеше заушки рој растеше со забите преполни пломби го местеа за шверцер, а тој стана херој. Неговиот сон да владее беше Со целото село, соседниот град, Од Тетово да почне, па Ѓорче, до Чаир Да заземе се, дур уште е млад. Со пушка во рака, црн цвикер на очи Се одметна тој во планини, гори Со талибан-зафат и разни нинџа-финти Отиде тој, 'оп-'оп, да се бори. Со гранче на глава ко Рамбо во лет Правеше салта и колути пет, Плашеше животни и газеше цвет Ни донесе глумци од целиот свет. Со ментална блокада ко најверна друшка, Нишанеше тој со својата пушка Со другари свои - команданти сите, Во чепкање нос ги проаѓаше дните. Во општиот мир тој креваше бука Најмногу сакаше во рафал да го пука Вежбаше вредно „имплементација“ да каже И стана тој рамковно заштитено маже. Со свежа рецка на образ од пушка Ненавикнат на парно и топол оброк цел Во собраниска клупа си испружи нозе Луфтира сега среќно волнен чорап бел. Бутнат е сегде, на директорски места, Амнестија да бара појава е честа, Македонско знаме не сака да вее, За Голема Албанија обожава да пее. Но се уште тој сака да го пука Да ја плаши народ, да го крева бука, Проблемот со Кондово нам не ни бега Но среќни сме ние - Европа е поблиску сега |
|||
s.r. Dzaki |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Val, samo sto go napustav Skopje, se naoblaci
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ruzhice, Ruzho, Rushka
lepa si ko krushka
aj podobro ostaj na strana pushka
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kazi zosto me ostavai
i me obli so taga
zosto sreka zaboravi
bese so mene ti
♪ ♪ ♪
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
irenka b.
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bese vo Skopje, a ne vikas na kafe DJ?
|
|||
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од T-E-T-E - 24.Октомври.2007 во 16:13 |
|||
Внеси реплика | страница <1 498499500501502 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |