|
McLaren Fan Club |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | |
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ghost.. celo vreme sum tuka i temi vi otvarav sto sakate poveke vie od Mclaren osven prst vo usta!
martin_mk primetiv i jas na presot , se podsmevase Alonso, ima i zosto, neli
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е ако де, нека ви е честита титула, и така и да ја земевме цела година ќе зборевте како нечесно и нефер било. Ете кај вас отиде, правдата е задоволена нели? Како и да е, Мекларен никогаш не бил лузерски тим, а тоа го покажа и годинава со тоа што цела година доминираше и им двааше на знаење на сите дека не смее да се игра со нив. Здравје наредна година Хамилтон ќе има повеќе искуство, па ќе одиме на титула. Поздрав до сите навивачи на Мекларен...
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
veni vidi vici
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 554 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe zdravje veke vikate 8 godini....sto zdravje ke bese toa auuuuu....
I dogodina pak ke vikate zdravje... Deka dominiral podliot tim McLaren toa ne se sl*gam!!!Ne dokazaa koga bese najpotrebno |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па колку што се сеќавам последниве две сезони ни вие не бевте нешто добри Алонсо два пати по ред му зема мерка на вашиот woow Шумахер И погледнете ја историјата наназад, па ќе видите дали Меклраен се подли Нема потреба да плукате по Мекларен, радувајте се за Ферари пошто може да ви се врати како бумеранг
|
|
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Navivam za vozac ne za tim ama idnata godina McLaren kje bidat vidno oslabeni, taka da ocekuvam uste edna titula za Kimi!
|
|
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum fan na ferari .. megutoa ovaa sezona bev premnogu iznenaden od timot na mercedes so aferata pa i posledniov trening so 2 seta gumi Hamilton vozese a beshe kaznet samo so smeshni 15 000 Evra.
No da go ostavime toa na strana... ovaa sezona mercedes go nemashe timskiot duh i tuka treba da se bara prichinata zoshto nemaat titula ovaa sezona ... inaku bolidite tuka bea so ferari ... a Kimi zalsuzeno stana svetski prvak taka da i covekot imase najvekje pobedi sezonava za razlika od hamilton koj imase dosta uspeshni plasmani na podium no toa e toa vazno izgledavme edna odlcihna i mnogu interesna sezona da posakame i slednata da e takva. |
|
Itn...
|
|
veni vidi vici
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
veni vidi vici
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LELE Sto procitav!!!!
Ne mi se veruva PACERITE McLaren podnele zalba!!! Baraat diskvalifikacija na BMW i Wiliams!!!! NE MI SE VERUVA.... OVOJ RON E ZA VO BARDOVCI!!!!..ako primat takov tezok slucaj Alooo McLaren dali ste normalniiiiiii Apel do fanovite na McLaren da se otkazat od McLaren i da dojdat vo nasiot tabor ( Ferrari ) Jas licno ke im dadam pocesno mesto vo nasiot fun klub |
|
martin_mk
Сениор Регистриран: 09.Април.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hahaha, duri Alonso im se podsmeva na McLaren za zalbata, veli ako Hamilton taka zeme titula, ke ja krie glavata vo sram
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I za podsemvanje e .FIA go kaza nejziniot konecen odgovor , se e vo red so bolidite!Ama RON debilniot ne moze da se sozemi od sokot , pa pocna da bara vo vodata dupka.Kolku e smesen i mizeren.Kolku ncist TIM ne sum videla do sega a slednata godina NIKADE KE GI NEMA kako i pred hodnite godini sto gi nemase
|
|
|
veni vidi vici
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe DEBIL si e Debil .... ne se nerviraj koleske!!!! Mnogu mi e simpaticen koga place, i bara krivica na drugo mesto....Neka si ja cukne tikvata deka dadoa grdni pari za 2kratnio Sampion ALONSO a go tretiraa kako podprosecen pilot. E toa vo Ferrari ne go pravat. Sampionite gi cuvaat kako ikoni |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
извини али тој шампион е на трето место годинава и тоа токму позади Хамилтон, и немој да ми кажеш дека демек не добил соодветен третман, кога и самиот Мекларен даде грдни пари за да си поигрува со вакви теаории Живи глупости се изнесуваат тука, а ниеден факт, јебеш га Според мене Алонсо никогаш не залужувал статус НАД другиот колега пилот
|
|
|
|
MisIcA,
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ghost се читаш што пишуваш ?? Единствен си со вакви коментари!
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па??? јас сум секогаш уникатен, моментално тука се повеќе за ферари, кои патем речено морам да напоменам дека 90% нигде цела сезона ги немаше, а сега нашле да зборат реченици од типот, кај сте бе нигде ве снема, ја сваќаш иронијата нели А разлика од другите, јас сум за Мекларен, и сум тука, и имам доблест да му честитам титула на Раиконен, која целосно си ја заслужи, немам зборови кон него. А тоа единствен си со вакви коментари, па баш ме интересира какви се тоа коментари Јас ги гледам како сосема обични и страствени кон својот тим
Изменето од Ghost - 23.Октомври.2007 во 23:58 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |