|
Посетата на месечината од страна на САД... |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...АЈ ,ЗНАЕТЕ ЗА ОВА МЕНЕ МИ КАЖУВАШЕ ЕДЕН ЧОВЕК МНОГУ ОДАМНА ,АМА ЈАС НЕ МУ ВЕРУВАВ НА ТОА ,ЗОШТО ОВОЈ МОЈОВ НЕМАШЕ ШКОЛО БРЕ...ЕЕЕЕЕЈЈЈЈ...А ,МЕНЕ МЕ УЧЕЛЕ ВО ШКОЛО ДЕКА АМЕРИКАНЦИТЕ....ТУ,МАЈКУ МУ....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be ,...ebati amerikancite,...za nishto ne gi biva,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AAAAAAAAAAAAA NE
JAS NEVERUVAV DODEKA NE NE PRIZNAA POD NASE IME I SEKADE NA INTERNET BUTNAA MACEDONIJA OD TOJ DEN SE IM VERUVAM MORI I U TRI FINE MATERINE SA BILE SAMO NEKA PUKNAT TOVA ELINASI SO SISKI |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
sasebt
Сениор Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas go gleav toj filmot kaj so kazuvaat deka ne bile, i to epten drzi voda. e sea, duri i filmot da e snimen vo holivud, to ne dokazuva deka ne bile na mesecinata taka? mozda bile, ali ne se vratile, mozda ne im se bendisal orginalot pa snimile ushte edna verzija so "kaskaderi" ... koj gi znae.
jas sepak mislam deka bile ... i deka ima pricina (dobra ili losa) zosto ne ja kazuvaat vistinata |
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе...а јас и се смеев на пра-баба ми кога ми велеше “Како да не бе синко, се качил чуек на месец...“
Колку била во право, иако незнаела за филмски студија, за пустина Невада и сл.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас, тогаш, ниту пет ниту дест...А ти гледај ме ваму в очи! Е, така...Оти нема туку - така, трте мрте, месечина е тоа бе,еееееееј, не е Марс...Види го ти него, ова, што сакав да кажам...А, да, мајмун еден...Да, да, не е смешно, мај мун ја викаат оние,како да кажам Енглезите... И му велам, ќе одам, бе батка, оти да не одам, мислиш ќе уплашиш...Абе, ај, не ми прави смешки... Ружо, Ружо мори, клај ми мори некое шише од пресната, ама од ланската не од оваа...Како да кажам...Од оваа мори, овогодишната...Пат е да му се сневеди, можеш да се пресечеш, и то...Мислим...А, ќе одам, зш да не одам, ама се прикажува ли таму Еднооки...мислам, овај, оние другитее триоките...К15
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bile ne bile
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не верувам дека е лага, но сигурно е дека е комплекс на американците секогаш да бидат поекстровертни од русите...арно ама...не им успева па славјани се тоа русите, наша сорта
|
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па ако видите убаво во едно од ќошињата на знамето пишува made in china
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,be ajde,...bile?!,...kako da ne!,...gi biva amerikancite za neshto!....tuku,...
daznaete deka rusite stvarno bile,...a i den denes odat,...samo ne kazuvaat,...ne se tie falbagjii,... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
паметни и едноставни |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е лага, сепак Точно е дека било прашање на престиж. Во тоа време доцни 60ти, натпреварувањето било големо меѓу Русија и Америка, особено по прашања на освојување на вселената итн. И Русите секако воделе, па на Американците им преостанало да ја освојат Месечината- за да бидат први во нешто. И тоа мислам дека повеќе слетувања се направени, со тоа што повеќе објекти се испратени на Месечината пред да стапне човекот. И тука замрел интересот. Скапа играчка Инаку, еден виц Армстронг кога кажал, ова е мал чекор за човекот, а голем за човештвото... рекол и уште нешто плус, што не било снимено: Сега можеш, комшија, на здравје нека ти е. Се чуделе луѓето, Нил не кажал што значи тоа....По години, некој го прашал, абе што ти значеше тоа што го кажа....И Нил: -Па ко бев дете, често лутав по улиците, по комшилукот.... и така еден ден, слушам комшиите се расправаат, партали се прават, па се потсмируваат...и прислушкувам до прозорот... Комшијата и’ вика на комшиката, жено ма, ај да имаме секс! А таа му вика, ко ќе отиде малиов на Месечината, тогаш ќе имам секс со тебе!!! И така излезе таа реченица, поздравот до комшијата... |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.aulis.com/jackstudies_index1.html
Сајтов е ризница со инстражувања за вистиноста на посетата на месечината. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Petkovsky
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |