![]() |
|
Вашиот несесер |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 13> |
Автор | |
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
treba da koristite i vlazni maramcinja
|
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
|
people are strange
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
користам се. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Ima sve samo red ne !
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
vo edniot , pomaliot neseser, imam cucli lazalki a vo drugiot nered,ni sama ne znam sto ima
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
LIPS ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
Eden poln neseser-iako ne koristam se sto e vo nego. A kreonce crno, slaj i rumenilo si nosam vo tasna so mene zosto najmnogu gi upotrebuvam
![]() |
|
![]() |
|
Zeska Domakinka ![]() Група ![]() Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 37 |
imam cel neseser poln so drebulii. ali pred se najmnogu od nego gi koristam senkite za oci koi sekako sekogas gi upotrebuvam vo svetlo temna nijansa odnosno od pocetokot na okoto svetlo pa na krajot temno.. potoa posle toa nanesuvam ssekako rimel ili maskara kako i da ja kazam
![]() |
|
Sometimes is necessary to listen the silence... It may tell more...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,...."balonchinja",...nema?!
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ima ubavi neseseri koi sekoja zena treba da gi ima
Изменето од zbunet - 24.Октомври.2007 во 21:35 |
|
![]() |
|
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Мојот несесер скоро секогаш е хаос, имам се и сешто внатре и кога правам пролетно чистење фрлам секогаш многу работи бидејќи или се растопиле или веќе им поминал рокот и сл!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Neseserot e dobra rabota
Изменето од zbunet - 24.Октомври.2007 во 21:34 |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
ubavo shto me potsetivte, treba da si kupam eden
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
imam se i seshto i ne mozam da go zatvoram, pa zatoa se mi stoi na masata rasfrlano
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
2 nesesera imam no stvarite pak mi se na masa
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |