|
ТОШЕ ПРОЕСКИ - Книга на жалост |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 90> |
Автор | |
ivica_i
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Испратена: 17.Октомври.2007 во 17:06 |
TVOJOT ZIVOT, IGRI BEZ GRANICI, UMORNA PRIKAZNA, SKINATI STRANICI, PRAZNI NEISPISANI.
SVETOT NAS MINUS TEBE VO NEGO, SVET POLN SO TAGA I BOLKA. POCIVAJ VO MIR ANGELU NAS. |
|
lady nastasja
Нов член Регистриран: 03.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Испратена: 17.Октомври.2007 во 17:46 |
odavno se nismo oplakali tako...
za sagata na vecnosta za zivotot i deloto na Tose Proevski
ti blagodaram angelu sto bese del od mojot zivot,ti blagodaram sto mi podari vecen spomen mevlem za mojata dusa spas za moeto srce...pesnata
pisuvam za angelot vo covecki oblik pisuvam za umetnikot za koj samo neboto bese granica...
ne obedini za posleden pat ,ti pisuvam za posleden pat so nadez deka porakava ke stigne do tebe,dokaza deka vo muzikata nema granica
DA MOZAM BAR DA TE RAZBUDAM...
SEGA ANGELE USPOKOJ SE NA NEBOTO NAJSI MIR VO VECNOSTA KAKO STO NE MOZESE VO ZIVOTOT...
USPOKOJ SE VO CARSTVOTO BOZJO NEKA TI E VECNA SLAVA NA NEBOTO KAKO STO TI BESE NA ZEMJATA...
SAKANITE NIKOGAS NE UMIRAAT!
TE SAKAM I TI VETUVAM DEKA NIKOGAS NEMA DA TE ZABORAVAM
|
|
kako od majka roden-a
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Испратена: 17.Октомври.2007 во 17:48 |
Што и да напишам ќе биде премалку....немам зборови со кои би можела да ја искажам мојата тага. Од вчера кога ја слушнав немилата вест не престанав да плачам и се уште неможам да поверувам,сеуште посакувам да се разбудам и да сватам дека се ова било само лош кошмар
|
|
loverboy
Нов член Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Испратена: 17.Октомври.2007 во 17:59 |
zamina tose zamina kralot na makedonskata muzika
neka pociva vo mir
|
|
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Испратена: 17.Октомври.2007 во 18:16 |
ke ni nedostasuvas,neka ti e lesna zemja,bog da te prosti
|
|
www.blissvp.com
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Испратена: 17.Октомври.2007 во 18:22 |
Mili Tose, sega stana 100% jasna porakata....
|
|
andrejka
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Испратена: 17.Октомври.2007 во 18:25 |
Ne sum imal tvoi albumi,ne sum gi prepejuval tvoite hitovi,ne gi znam vo celost tekstovite na tvoite pesni...No nikogas ne sum smenil stanica ako te imase vo eter na nekoe radio,ne sum isklucuval TV ako te imase vo zivo,koncert,intervju...Ne deka ne mi bea ubavi tuku ednostavno slusam pozestok stil na muzika,toa e se... No sekogas se gordeev so tebe i mi bese radosno na dusata za tvoite uspesi,a tie bea OGROMNI KAKO TVOETO SRCE!!! Sekogas mi bese grago sto kolku mozese-im pomagase na lugeto...Preubavo peese,a potocno NAJUBAVO i zatoa Gospod moze bi te zemal kaj nego da mu pees vo Rajot?...
Sekogas tvoite pesni ke ni bidat vo srcata,sekogas sekavanjata za tebe ke ni pravat Raj vo dusite...
POCIVAJ VO MIR.
|
|
Konstantin Kacev
|
|
toni_13
Нов член Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Испратена: 17.Октомври.2007 во 18:36 |
TOSE POCIVAJ VO MIR A TVOJATA MUZIKA VECNO KE TRAE.
|
|
PreciousG
Нов член Регистриран: 29.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Испратена: 17.Октомври.2007 во 18:36 |
Angelot letna i ne ostavi sami!!! prodolzi da im pees na angelite..prodolzi ja svojata pesna tamu gore...naseto krusevo e prazno!!! veke mi falis!!! nikogas nema da bides mrtov zasto vecno ke zivees vo nasite srca!!! tvojata muzika e molitva za nas..mevlem za nasite dusi... TE SAKAM!!!
|
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Испратена: 17.Октомври.2007 во 18:49 |
ke ostanes vo moeto srce zasekogas
ti bese bozji sin koj nikoj ne moze da go zameni |
|
speed
|
|
YOO>
Нов член Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Madagascar Статус: Офлајн Поени: 12 |
Испратена: 17.Октомври.2007 во 18:50 |
SITE GO IZGUBIVME TOSE
NEKOJ BEZ TOSE OSTANA BEZ PRIJATEL, NEKOJ BEZ DRUGAR, NEKOJ BEZ RODNINA, NEKOJ OSTANA SAMO BEZ TOSE NO SIGURNO E DEKA NA SITE NI NEDOSTASUVA. DETETO SO ANGELSKI GLAS SI ZAMINA DO NAS KAKO ZVEZDA OTIDE DA NI BIDE ANGEL CUVAR NA SITE NAS. SEKOGAS KE ODZONUVAAT NEGOVITE ZBOROVITE " VE LJUBAM SITE " POSLEDEN POZDRAV DO MOJOT DRUGAR |
|
2 fast 4 every one
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Испратена: 17.Октомври.2007 во 18:53 |
Lesna ti zemja, Tose
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Испратена: 17.Октомври.2007 во 19:03 |
Песна напишана од Тони Цетински на опростувањето во загреб Ostavi svjetlo na putu kojim želiš poći, Podigni ruke, u bijeli hram uspravno kreni A ja? A ti? Ova te zemlja voli i čuva uspomene na dane kad si bio tu, A ona? Tony Cetinski |
|
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
|
manny
Испратена: 17.Октомври.2007 во 19:05 |
duri i jas gi slusav tvoite pesni, ni go razubavuvase zivotot na site i ni ostavi vazna poraka za ljubov...
pocivaj vo mir |
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 90> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |