|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика | страница <1 474475476477478 1099> |
Автор | |
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi se komentira...neznam sto da kazuvam...kako da e se kazano...a svesni deka Toshe ne e megju nas...a nie sme nemokjni pred sudbinata i vistinata
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima prenos na net od cermonijata ?
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas sakam ta da prasam
dali moze nekade na net da se najde video od ona sto se slucuva vo Makedonija ??? |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze da dadete linjk , jas do sega barav ne mozam da najdam , ako ne drugo barem nekoj sto gleda neka kaze sto se desava
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ton luge mu odavat pocit , majkamu vikala : majkin sin najubav ..
Tatkomu: Kaj mi e deteto ...
Srce me para , kutri roditeli , najtesko sigurno e da zaminat decata pred niv..
Pisam i solzi mi ronat...
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade go ima toa ???
kade da vidam daj link molim te |
|
|
|
MissSexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemam link Mona Liza baram i jas ova sabajle kaj moite na MK sat go vidov... |
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Probajte na sajtot na Makedonskata televizija ili na nekoja od srpskite televizii. Momentalno ima direkten prenos na Makedonskata televizija na prvata programa
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nadvor pocna da rosi,,,,se rasipa vremeto
site taguvaat po Tose , navistina mnogu tragicno glava me bole,, ne sum naspana, a treba da idam na casovi ne mozam da se koncentriram na nisto, i se nerviram oti nema kade da gledam prenost sto se slucuva tamu, uff dajte nekoj link konkretno,,, posto nema nisto na MTV, samo programata ja pisuva,,, jas sakam da go gledam prenosot |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema , sajtot na mrt e blokiran skrozz
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hektor, druze da te zamolam ako mozes da vides od kaj tebe dali funkcionira sajtot na A1 televizija
kaj mene nema sani,, nikako ne se otvara video da gledam vesti na a1,, ne biva aj molim te vidi kaj tebe ako se otvara , pa stavi link |
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala druze , pozdrav i do tebe
eve sega gi gledav vcerasnite vesti na sitel.com.mk mnogu zalno aj sega da se spremam za na cas, pa vecer ke se vklucam da ve citam pak site Изменето од Mona Liza - 17.Октомври.2007 во 12:27 |
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe kade me najdoa mene da me pratat na rabotilnica, dobro niso posebno ali temata.....prevencija protiv droga
|
|
Внеси реплика | страница <1 474475476477478 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |