|
ТОШЕ ПРОЕСКИ - Книга на жалост |
Внеси реплика | страница <1 89101112 90> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Испратена: 16.Октомври.2007 во 21:19 |
ne bese kako site
NE DOJDE TIVKO A SEPAK OTIDE VO LEGENDA |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kum
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
Испратена: 16.Октомври.2007 во 21:19 |
,,,,SITE VE SAKAM,,,,
SETETE SE SAMO NA OVIE ZBOROVI |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Испратена: 16.Октомври.2007 во 21:20 |
ne mi se vervit deka najdov sliki od nego so mi gi potpisa ednata za mama ednata za mene pred 8 godini
i me gusna , i me baci i si praev muabet so nego ... lele.... imam celi tefteri so negovi avtogrami |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Испратена: 16.Октомври.2007 во 21:33 |
Alekta мила, и јас го бакнав и гушнав кога беше он у Штип , и сега душа ми плаче,,, поготово што сум далеко, некако многу тешко ми паѓа на срце оваа страгична вест
|
|
|
|
filibe
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 115 |
Испратена: 16.Октомври.2007 во 21:40 |
Бог да го прости
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Испратена: 16.Октомври.2007 во 21:41 |
i vo stip sum go gledala....
leleeeee ne mozam da se sozemam cel den celo vreme se nadevav deka vestive kje se greshka |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
M-A-L-E-N-A
Нов член Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Испратена: 16.Октомври.2007 во 21:44 |
stvarno mi je zao...ovo je izgleda samo jos jedan dokaz da je zivot jako nepravedan...jednostavno ne mogu da poverujem u to...jer to je nas TOSE...ceo dan tuge i toliko isplakanih suza...
...NEKA TE BOG CUVA MA GDE GOD BIO...
..................FOREVER-and-FOR ALWAYS.............................
voli te tvoja nevena...
|
|
Fallen_angel
Нов член Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Испратена: 16.Октомври.2007 во 22:05 |
Го нема гласот што не будеше и заспиваше, чувај не од небото, како што ние ја чуваме љубовта за тебе вечно жива!!! ТЕ САКАМ АНЃЕЛУ НАШ!
|
|
Fallen_angel
|
|
angelinastefano
Нов член Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Испратена: 16.Октомври.2007 во 22:09 |
Tose vecno ke zivees vo nasite srca.Zasekogas ke ostanes zvezda sto ke se pameti,a tvoite pesni ke se peat niz vekovite. Pocivaj vo mir milo dete i bidi angel kakov sto bese sekogas.
Angelina i Ljupco Изменето од angelinastefano - 16.Октомври.2007 во 22:41 |
|
sweetchery
Нов член Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Испратена: 16.Октомври.2007 во 22:14 |
Nemozam da poveruvam deka te nema...te zagubivme zasekogas, angelu nas, zvezdo nasa najgolema...sega ke treba da ziveeme samo so tvoite pesni, tvojot glas, bez tvoeto prisustvo...zar morase vaka da zamines...Pocivaj vo mir
|
|
skopje64
Нов член Регистриран: 20.Јуни.2007 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 5 |
Испратена: 16.Октомври.2007 во 22:17 |
tolku mnogu mi e zal sto nema zborovi da objasnat
|
|
jordan23
|
|
sweetchery
Нов член Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Испратена: 16.Октомври.2007 во 22:19 |
Solzive nemozat da prestanat da tecat, te izgubivme zvezdo nasa najsvetla, najgolema, no ne sme celosno svesni za toa, se nadevame na uste tvoi koncerti, novi pesni... se nadevame na tvojot mil lik koj nema da go zaboravime, lik koj zivee vo nas...pocivaj vo mir |
|
mihajlon
Нов член Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 1 |
Испратена: 16.Октомври.2007 во 22:26 |
Зошто секогаш мора да им се случуваат вакви работи на луѓе кои својот живот го посветиле за доброто на сите?!!!
Згасна еден живот кој сјаеше со неговата добрина и љубов без разлика на етничка припадност и вероисповед. Човек со прекрасен и милозвучен глас, Тоше беше нашата најветла точка, и иако неговиот живот згасна трагично, неговото дело секогаш ќе го краси овој прекрасен човек и пред се хуманист кој секогаш ќе биде дел од нашите срца. Нека му е лесна земја |
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Испратена: 16.Октомври.2007 во 22:27 |
Za 26 godini napravi mnogu poveke otkolku obicniot covek za cel zivot..Blesna kako zvezda brzo i ostana da bide nasa gordost site ovie godini..Tose toa sto i go ostavi na Makedonija ke go pametat mnogu generacii posle tebe..Zal mi e sto tvojot mlad zivot zgasna pred da zapocne zosto za tebe doprva trebase da cue i svetot..Gospod gi cuva angelite za sebe, pocivaj vo mir Tose.
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 90> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |