|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика | страница <1 471472473474475 1099> |
Автор | |
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da mila site placat i mene solzite ne mi prestanuvaat go slusham na radio |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tragedija...ne mozam negovite roditeli da gi zamislam...srce mi se krsi...golema zaguba za Makedonija ,Balkan..pa i po siroko..a da ne zboram za familija....
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da tete koja zaguba pred se za negovata familija i roditeli
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj bi mozel da sfati deka humanitarniot koncert mu bese posleden....so tolkava energija,entuzijazam peese neprekinato 3 saati...koj broj na fanovi,obozavateli.....so tolku humanost vo sebe,da pomogne...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
T-E-T-E
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tragedija...od solzi ne gledam tastatura......
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cel zivot bese pred nego...
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne vidov deka ste pocnale so komentari ovde , bog da go prosti tose , a be se sto e ubavo kaj nas makedoncite mora kratko da trae , retko golem coek za kaj nas i samo sto letna internacionalno , go zema gospod |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Negovata zvezda vecno ke sjae...
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam ednas koga bese , go znaev deteto od melfest , koga pocna 2-3 pati pobedi na melfest , pa na makedonska televizija , pocnaa da go promoviraat , i togas go viknavme vo eden kafic sto bese na bulevar da pee , drugarite bea menadzeri tamu , togas znam imase 4-5 pesni negovi ama devojcinata go sakaa , i napravivme ekstra zurka so tose vo vtornik , site kako bevme nervozni , ke dojdi nema da dojdi , svirese vo prilep edno vreme vo kafik porano sto bese no.1 , go pamtam deteto , super bese
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HI LUGHE STE 4ULE LI ZA SMRTTA NA TOSHE |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sto go zalite tolku sega barem ke e bezsmrten vleze vo redicata brojni drugi umetnici i muzicari koj go ostavile zivotot pred vreme....no bitno e da bide pamten
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZDR LOU WEED KAKO SI |
|
T-E-T-E
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be zalno e mlado dete ko ke pogini
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 471472473474475 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |