|
Љубовта може да не убие??? |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
беценевем не ги навредувај членовите!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
becenevem, за какви папучари збориш?
иначе темава нема врска ниту со рајот
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da nema vrska
no ti ja pravis da e religiozna tema |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav za site,se izvinuvam sto predizvikav reakcii...
religija, ljubov,megucovecki odnosi,...malku ja pobrkavme rabotata. do utre |
|
people are strange
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од кога зборот "чорапа" има и религиозно значење?
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дечки јас не можам за жал да седам цела вечер и да бришам оф топик постови пошто сум утре на работа...смирете ги страстите приберете чорапите и задржете се на темата ...секој со своето мислење нека се води со кавга и навреди од типот на беценевем нема да го наметнете своето мислење...поздрав
|
|
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo pravo si, zatoa i go editirav povtorno naslovot na temava. potocno, go prefrliv od druga tema za da otvoram nova se so cel da ne se "rasipe" prethodnata. a kako sto gledam, ne sum zgresila sto sum ja otvorila ovaa tema, se iznacitav na mnogu ubavi postovi od ekaterina, bluprayer, i dr. se nadevam deka bluprayer nema da izbrise del od postovite, prekrasni se. pozdrav Изменето од connected - 15.Октомври.2007 во 09:14 |
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo connected, samo sto ja procitav tvojata poraka i se soglasuvam deka na temava moze da se procitaat dobri postovi, iskreni i jas ja zamoluvam bluprayer da na brise.
fala mnogu sto ti se dopadna moeto iskustvo. |
|
people are strange
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
срцки темава е супер и бришам само тоа што е надвор од тема, нормално...продолжете со постирање темава ми станува една од омилените...
|
|
|
|
ekaterina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i na forumov zapoznav eden mnogu interesen covek, mnogu inteligenten,sestran,mnogu me kara,mnogu mi dava...
|
|
people are strange
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako i da e, nema zena sto so tekot na vremeto nema da stane gledacka so sekoe utrinsko kafe...kade ke go gleda mazot popreku...
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
попреку??? зашто така мислиш?
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa sekogas svoeto zdosaduva i mu se naoga mani...a sekogas postoi misla deka mozelo poinaku so poinakov ...sto mislis godinata sto sto se hrani ?...so ljubovta !...a godinite ? ....
|
|
krin
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a nasjloso e koga znae da boli
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |