|
Антивируси, Antispyware (општа дискусија) |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 30> |
Автор | ||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од SeXY - 11.Октомври.2007 во 12:53 |
||
kristofer
Сениор Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala vi mnogu, ne, "BLAGODARAM" na "SeXY & NRGMKD" za pomosta i sovetot sto mi go dadovte, eve pobarav vo prodavnicite antivurus na nekolku mesta ova je sto mi odgovorija prodavacite: jas na niv mi treba antivirus kakov bi mi preporacale, tije na mene kolku ti je star komputerot, izmegu 10-15 godini, kupi si nov copmuter, covece imate li antivurus da mi prodadete ili ne, kupi si computer novi. Drugo mesto isto, fala bogu na edno prodavnice prodavacot se pogodi mnogu dobar a i se iznasmeji so mene i mi rece dojdi pak da me nasmees, (ne znam dali se zavrkavase so mene ili ne) go prasav za antivirus mi odgovori norton, bitdefender, kaspersky, i mnogu drugi sto ne gi znam jas, kolku ti je star computerot 10-15 godini, go prasav dali mozam da mu dadam gravce da se zdebeli i da je pobrz, koga fati covek da se smeje tolku glasno drugite luge vo prodavnicata si misleja da ne go natepav, mi treba RAM, na komputer star ne se klavaat tije deka nema "slots" a i "motherbord" je stara najubabo da ne pisuvam mnogu, je computer nov, i da stavis antivirus ne cekaj da go upotrebuvas computerot deka je star i spor, i ke je uste pospor.
|
||
vrtyuwged
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Искрено да ти кажам, и јас би се изнасмеал. Сепак друже со 10-15 години стар PC, и јас не би ставал антивирусна програма. Најарно земи си нов. Знаеш како викаат ново си е ново, или што е подобро. Се што е ново подобро од старото. Инаку касперски на толку стар PC, не ни помислувај. Башка што engin - от на Kaspersky е тежок и за модерните PC, a камоли за старите. Ако ти е стало до антивирус, јас би ти препорачал, некоја постара light верзија на антивир. програма, и колку толку раат ќе бидеш.
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аууу па ја не до читнав за пц колку е старо ништо сег абарем има поволни конфигурации за компјутери па земи си нов еве пак препорака од Анхоч па таму ке ти кажат за антивирусен иначе сега за сега ништо не ставај уште толку ке се успори
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
иако е надвор од тема, сепак не би ги препорачал анхоч како избор за твојот иден ком... Во последно време прават конфигурации со застарени типови на хардвер, при што за година до две нема да можеш даго надградуаш комот, а да не зборам за тоа дека многу често почна да им се расипѕва хардверот побрзо отколку што е потребно... Мој препорака се или Ривер софт или Сет компјуери
|
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а антивурс се знае, Касперски суште е непобедлив, иако веќе не можеш да го најдеш во кракувана верзија, нормално новиот 7.0 кој било кој клуч да го стаиш ќе го најдат и ќе го прикажат како блеклистед... тешко да најдете кракуван Касперски кој што ќе работи со добро кракуван клуч...
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pfffffff ja imav info deka anhich se najok ali aj nema veze ne zamaravam za rekla kazala muabeti
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па не се рекла казала, сум во тој бизнис со комовите, и знам точно кој што родава А и на дело се гледа нивниот квалитет, неколку души од тука се пожалија, иако демек квалитет зеле, и тоа голијат конфигурација
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok a za amc ????
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
види, само Нико компјутери се пожалосни од Амц ако веќе зимаш, тогаш подобро земи од анхоч отколку од амц или нико
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еееееее нема крај sh*t незнм од кај да земм ај мунти нема везе
Изменето од SeXY - 14.Октомври.2007 во 11:33 |
||
kristofer
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blagodaram na gornite clenovi sto mi odgovorifte, toa je taka receno novoto si je novo a i je ubavo, sakav da stavam slika od komputerot moji ali gore kade sto pisuva "insert image" je samo od internet, zosto ne me ostava da stavam slika od komputerot moji ne znam.
|
||
vrtyuwged
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хмм немаш уште постови за да имаш таква дозвола мислам дека треба да имаш статус на сениор( под никот) па да имаш такав опција...
иначе за слики од нет најдобра и најбрза веб страна е http://tinypic.com/ каде 2 код правиш copy i paste на форумот поубаво објаснение тука http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=4533 и веќе не бидете офф топк темава е за антивируси поздрав! Изменето од SeXY - 14.Октомври.2007 во 12:56 |
||
kristofer
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa je tocno ghost, evo eden prijatel moj se vidovme bese mnogu iznerviran, go prasav sto ti je covece mi odgovori: toj kasperski da mu e*** majkata imav serial, kluce a i sega ne mi raboti neznam kolku pati go izvadi uninstal, i go stavi pak isto i isto.
|
||
vrtyuwged
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |