|
Каков е статусот на БОРЦИТЕ од војната 2001 |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 51> |
Автор | |
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe seljak ne se zanesuvaj mnogu !
Neznaes kolku nickovi imas otvoreno eve ke nabrojam nekolku :
jastrebov , orlov , despot , tenija , mornar, titan , magnat i uste neznam koj .
Ela da pravis muabet so mene ne mi kazuvaj deka imalo nekoj drug vo mene .
Izigravas nekoj propagator tuka otvaras temi i sekoj vtor post e "so se plasite be " Koj se plasi be od kogo , od zamislen protivnik ?
Tebe te plakja li nekoj za ova so go pisuvas ? Oti ako zimas pari zaraboti si gi ne ovaka . Tuka ne pravis nisto , se obrakjas na odgovorni lica tuka nema takvi .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бесцелно и залудно е се. Дебело те опфатило ПТСР. Нема ти лек. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нешто ми мириса на покосено сено! Но, лошо е што во тоа сено гледам некој сенилен zenmaster, oпседнат со помислата дека бил во некоја војна и дека некој го следи сега. Типичен пример на параноја, но од преголема опседнатост тој побргу ќе добие ПТСР. Совет: Јависе на лекар. |
|
|
|
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A da mi go dades ti mene brojot pa ja da ti se javam tebe gomanru .
Jas imam 28 god. i daleku sum od senilnost . Arno vikaat starite ne zadevaj gomno da ne ti smrdi . Mi go otece so ova ptsr-vo . Ako sakas muabet jas sum tuka ! Samo gomna jedes niz forumov ama ne si ti kriv , krivi se moderatorite so ostavaat vakvi kako tebe da bidat prisutni . |
|
|
|
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TUKA CEKAM ODGOVOR !!!
|
|
|
|
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ovcar !! ima lugje tuka so se razbiraat od citanje forum pa mnogu lesno ke vidat i ke svatat koj na kogo so rekol i koj so kazal . Ako mislis deka ti go izmisli ova citiranjevo se lazes skapanico .
|
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uste li ke se gostevate
|
|
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZenMaster брате не паѓај на провокацијата на овој сељаков и безработников кого најдобро го опишав во тема Бирократски Имбицили...
Зошо таму бе голем патриоту не искоментира??? туку чутеше ко пизда под кошуља??? Само Зен таму кажа шо мислит... требит да ја постирам???
Епа во наредниов пост ке те опишам пак!!!
|
|
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Морав да ја отворам темава , не за да побарам мисење, пошо се виде кој и колку мисли на форумов туку да искажам една згаденост од една група службеничиња - националисти кои во последно време го опседнуваат форумов со реклами за добивање публицитет а со тоа и пари се разбира преку некој ПРЕФРЕРППРФ синдром... Дакле седејки удобно во фотешите од комунизмот со своите ковчести газови нормално наместени од некоја политичка номенклатура , разочарани од личните неуспеси во секој план, избодрени со ССС дипломата за завршено средно семкарско , со здив на коњ и амерички залет оваа тајфа бричени четници кои „во служба „ на нас смртнициве земаа по 30 илјади денари во конфликтот и се криеа кај ке стигнеа сега имале некој синдром или се солидаризирет на коските од загинатите им другари колеги!!! И бараат привилегии овде по форуми!!! Драги припадници на МО или АРМ или МВР само да ве информирам дека ми се гадит еднакво ко ке ве гледам ко ке ги малтретирате за рушвет таксистине., ко ке рекетирате кафани а и кога ке кукате вака по форуми... Драги „бранители„ ми се гадит од вас и вашите барања за привилегии како и вашите ситнодушни политичко-дневни мајмунлаци!!! самиот сеирски пристап ваш ми се гади исто... Штета шо не сме под нечија директива и сите да ве тилтоват со вакви неблагодарни барања и коментари!!!
ПС„ Воинот останува воин и горд , а не моли за некоја помош! - ако сте биле воини... Како бре само мојте јавно ко Ѓупци да барате пари од државава!! то ке ви ги вратит најмилите??? Милсам се е кажано за вас со самото ваше барање!! И филмов молим те ... еден отварат тема а друг таму џаболебар и пивопија : Да брате хероју и јас така мислам и те поддржувам!! Само грбење и гзови лижење.. дали сте вие бре војска!!!!
Неморате да пишите туку само да прочитате !!! Буги овде најдов најзгодно место и зато е овде остаја ако сакаш ... сакам да видет какво милење имам за нив , а многу и од народов... за овие бирократски паразити-сапрофити....Срам да им е!!! Живеат на грбот на поштениот човек и уште малку им е ..!!! Тие шо стварно се бореа не се меѓу живите и не им го узурпирајте името!!!! Ево коментирај сега полжавуууууу орлов незнам кој, маганта... Мите Дупев и Јуримте Соколов и 3656461 и недопирлив и незнам и јас уше кој!!! |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не би рекол дека се е ОК, некако непотизмот дебело изгледа навлегол. |
|
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немаат дослух.
|
|
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nash*te politichari se borat za UCHK- ite da dobijat penzii i prava.
Prodadeni dushi. |
|
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се додека терористите гледаат слабост кај нашите политичари се дотогаш че има пукање.
Нели е срамно своитеи оние кои си ги повикал да бранат државата да не ги признаеш а да дебатираш за терористите дека треба да имаат статус на борци. Е, пуста пара што не прави. |
|
|
|
SINA PTICA
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Branitelite nemat Status.
|
|
,,орлите рано летаат,,
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |