IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Каков е статусот на БОРЦИТЕ од војната 2001
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каков е статусот на БОРЦИТЕ од војната 2001

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 51>
Автор
Порака
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2007 во 01:18
Abe  seljak ne se zanesuvaj mnogu !
Neznaes kolku nickovi imas otvoreno eve ke nabrojam nekolku :
jastrebov , orlov , despot , tenija , mornar, titan , magnat i uste neznam koj .
Ela da pravis muabet so mene ne mi kazuvaj deka imalo nekoj drug vo mene .
Izigravas nekoj propagator tuka otvaras temi i sekoj vtor post e "so se plasite be " Koj se plasi be od kogo , od zamislen protivnik ?
Tebe te plakja li nekoj za ova so go pisuvas ? Oti ako zimas pari zaraboti si gi ne ovaka . Tuka ne pravis nisto , se obrakjas na odgovorni lica tuka nema takvi .

[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2007 во 12:44
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

jastrebov , orlov , despot , tenija , mornar, titan , magnat i uste neznam koj .
Izigravas nekoj propagator tuka otvaras temi i sekoj vtor post e "so se plasite be " Koj se plasi be od kogo , od zamislen protivnik ?
Tebe te plakja li nekoj za ova so go pisuvas ? Oti ako zimas pari zaraboti si gi ne ovaka . Tuka ne pravis nisto , se obrakjas na odgovorni lica tuka nema takvi .

Бесцелно и залудно е се.
Дебело те опфатило ПТСР.
Нема ти лек.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 22:29

Нешто ми мириса на покосено сено!
Но, лошо е што во тоа сено гледам некој сенилен zenmaster, oпседнат со помислата дека бил во некоја војна и дека некој го следи сега.
Типичен пример на параноја, но од преголема опседнатост тој побргу ќе добие ПТСР.
Совет:
Јависе на лекар.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 23:03
A da mi go dades ti mene brojot pa ja da ti se javam tebe gomanru .

Jas imam 28 god. i daleku sum od senilnost . Arno vikaat starite ne zadevaj gomno da ne ti smrdi . Mi go otece so ova ptsr-vo .

Ako sakas muabet jas sum tuka ! Samo gomna jedes niz forumov ama ne si ti kriv , krivi se moderatorite so ostavaat vakvi kako tebe da bidat prisutni .

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 23:25

TUKA CEKAM ODGOVOR !!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2007 во 16:45

Abe ovcar !! ima lugje tuka so se razbiraat od citanje forum pa mnogu lesno ke vidat i ke svatat koj na kogo so rekol i koj so kazal .

Ako mislis deka ti go izmisli ova citiranjevo se lazes skapanico .

Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2007 во 16:49
Uste li ke se gostevate
Кон врв
naum 1518118 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GayLord f**ker

Регистриран: 13.Септември.2007
Поени: 312
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naum 1518118 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2007 во 16:50
ZenMaster брате не паѓај на провокацијата на овој сељаков и безработников кого најдобро го опишав во тема Бирократски Имбицили...
Зошо таму бе голем патриоту не искоментира??? туку чутеше ко пизда под кошуља???  Само Зен таму кажа шо мислит...  требит да ја постирам???

Епа во наредниов пост ке те опишам пак!!!
Кон врв
naum 1518118 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GayLord f**ker

Регистриран: 13.Септември.2007
Поени: 312
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naum 1518118 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2007 во 16:52

Морав да ја отворам темава , не за да побарам мисење, пошо се виде кој и колку мисли на форумов туку да искажам една згаденост од една група службеничиња - националисти кои во последно време го опседнуваат форумов со реклами за добивање публицитет а со тоа и пари се разбира преку некој ПРЕФРЕРППРФ  синдром...

Дакле седејки удобно во фотешите од комунизмот со своите ковчести газови нормално наместени од некоја политичка номенклатура , разочарани од личните неуспеси во секој план, избодрени со ССС дипломата за завршено средно семкарско , со здив на коњ и амерички залет оваа тајфа бричени четници кои „во служба „ на нас смртнициве земаа по 30 илјади денари во конфликтот и се криеа кај ке стигнеа сега имале некој синдром или се солидаризирет на коските од загинатите им другари колеги!!! И бараат привилегии овде по форуми!!!

Драги припадници на МО или АРМ или МВР само да ве информирам дека ми се гадит еднакво ко ке ве гледам ко ке ги малтретирате за рушвет таксистине., ко ке рекетирате кафани  а и кога ке кукате вака по форуми...

Драги „бранители„ ми се гадит од вас и вашите барања за привилегии како и вашите ситнодушни политичко-дневни мајмунлаци!!!  самиот сеирски пристап ваш ми се гади исто... Штета шо не сме под нечија директива и сите да ве тилтоват со вакви неблагодарни барања и коментари!!! 

ПС„ Воинот останува воин и горд , а не моли за некоја помош! - ако сте биле воини...

Како бре само мојте јавно ко Ѓупци да барате пари од државава!! то ке ви ги вратит најмилите??? Милсам се е кажано за вас со самото ваше барање!!

И филмов молим те ... еден отварат тема а друг таму џаболебар и пивопија : Да брате хероју и јас така мислам и те поддржувам!!

Само грбење и гзови лижење.. дали сте вие бре војска!!!!

Неморате да пишите туку само да прочитате !!!

Буги овде најдов најзгодно место и зато е овде остаја ако сакаш ... сакам да видет какво милење имам за нив , а многу и од народов... за овие бирократски паразити-сапрофити....Срам да им е!!!

Живеат на грбот на поштениот човек и уште малку им е ..!!!

Тие шо стварно се бореа не се меѓу живите и не им го узурпирајте името!!!!

Ево коментирај сега полжавуууууу орлов незнам кој, маганта... Мите Дупев и Јуримте Соколов и 3656461 и недопирлив и незнам и јас уше кој!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2007 во 20:54
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Се е ок само ве молам без навреди за да не банирамсреќа

Не би рекол дека се е ОК, некако непотизмот дебело  изгледа навлегол.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:35
Немаат дослух.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 14:09
Nash*te politichari se borat za UCHK- ite da dobijat penzii i prava.
Prodadeni dushi.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 00:07
Се додека терористите гледаат слабост кај нашите политичари се дотогаш че има пукање.
Нели е срамно своитеи оние кои си ги повикал да бранат државата да не ги признаеш а да дебатираш за терористите дека треба да имаат статус на борци.
Е, пуста пара што не прави.
Кон врв
SINA PTICA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Април.2008
Локација: Argentina
Поени: 109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SINA PTICA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 22:37
Branitelite nemat Status.
,,орлите рано летаат,,
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.