IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Што (и кому) можете да простите, а што не
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што (и кому) можете да простите, а што не

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3456>
Автор
Порака
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2007 во 01:25
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

ако ептен пречекори некоја граница можда би му простила, ама после на глава ќе му се качам и навистина ќе се покае зашто ми згрешил. намигнување

Какво е тоа "простување" ако по него следи освета?
Ова ме потсети на исказот на една пријателка: "Ќе му простам, ама прво тродупло ќе му вратам" среќа
Да простиш значи неговата или нејзината грешка да ја помножиш со нула и да се трудиш да ја заборавиш, а особено да не ја спомнуваш т.е. вадиш како прљав веш во следните евентуални караници.
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
natural Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natural Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2007 во 10:17
Originally posted by becenevem becenevem напиша:

za da mozes da mu prostis nekomu
treba da si popameten od nego

DA,NO I ZA DA MOZES DA MU PROSTIS NA NEKOGO MORAS I SEBE DA SI PROSTIS SO SI MU VERUVAL/A. DA PROSTIS ZNACI DA "ZABORAVIS" NA GRESKATA I VOOPSTO DA NE JA SMETAS ZA FAKTOR PONATAMU. JAS TEEEESKOOO PROSTUVAM.
PEOPLE CHANGE,THINGS GO WRONG,JUST REMEMBER LIFE GOES ON!
Кон врв
natural Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Септември.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natural Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2007 во 10:19
Originally posted by hektor hektor напиша:

mozete se da prostite , no dali iskreno ke zaboravite , TOA E PRAVOTO

NE ,NEMA DA ZABORAVAM I ZATOA TESKO PROSTUVAMзбунетост
PEOPLE CHANGE,THINGS GO WRONG,JUST REMEMBER LIFE GOES ON!
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2007 во 18:20
.

Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:45
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2007 во 18:49
ni ,..za mene?збунетост,...ace...?
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2007 во 18:55
Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

Мразам мажи...нема простување ВЕЌЕ ЗА НИКОГО...боленкубење%20косаплазење%20злонамерно
Мт. 6:15 свиркање
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2007 во 19:08

Мразам мажи...нема простување ВЕЌЕ ЗА НИКОГО...боленкубење%20косаплазење%20злонамерно
optosticu mu sve nisam ja super woman

pa neli gospod ostavil proshka?
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2007 во 19:22
.

Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:45
Кон врв
sweet angel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2007 во 21:29
Navistina nema potreba da se zamarame i da ja trosime energijata za nekomu da prostime ili nekoj da ni prosti.Ednostavno zivotot treba da se zivee ednakov da se bide za site i da si se skoncentrira sekoj kon svojata rabota бакнеж  големо%20гушкање
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2007 во 21:38
Не знам...мислам дека сум спремна се да простам имам разбирање за многу работи,ама сепак незнам како би било во дадениот момент.
Затоа пак да заборавам не би можела никогаш,страшно злопамтило сум!
Кон врв
MissSexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2007
Локација: Cook Islands
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissSexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2007 во 22:45
Ke mu prostam i ke go frlam od terasa.
U never get a second chance to make a first impression
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2007 во 08:40

iskreno milo , rabotive kaj tebe posle se izlegoa van kontrola , me plasis  изненадување
may god have mercy on your soul
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
kojotovik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2007
Поени: 369
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kojotovik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2007 во 19:18
abe mozam da i prostal nekoja glupa laga, za sve drugo ke si dobie ili nema da si dobie ke si zavisi od situacijuмечтаење
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 22:13
тешко простувам на тие които навистина сакам...
за сите останати сум великодушнанамигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.