|
Давање и земање |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
Azrael
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum primetil deka vise zimam nego sto davam
ama ne mislam deka iskoristuvam nekogo, nego poveke sakam da ucam nego da poducuvam |
|
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne da davam ... tuku i se nudam ... dobro e sto ne sum zensko ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poveke se sretnuvam i druzam so licnosti koi se samonagavi.se slucilo da se vo neverovatna pitreba od sovet, pomos ili samite ja pobarale a koga ke go iznesam moeto mislenje, no samo mislenje a nivno e dali ke prifatat ili ne,vo tie momenti ne me ni soslusale.jas edno , tie drugo.ednostavno nisto ne dopira do niv..
a vo odnos na zemanjeto, jas licno zemam, ne sum osoba koja ne prima soveti, kritiki..ednostavno ne sum idealna kako sto mnogumina "se"
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne sum roden vo ova drzava ne me naucija da baram jas davam, sto ima loso vo toa ako toa sto go imam sakam da go podelam so drugite, toa e kako fudbalska utakmica, sam nema da igram, a ako e moja topkata da ja zadrzam za sebe za da ne im dosagjam? bioenergicarite mora da davaat inace racete ke im izgorat. toa sto go davaat ne e nivno, toa samo pominuva preku niv. taka i donaciite, ne se na peacot, samo pominuvaat preku nego. taka i platite, nekoj vi plaka a vie so toa mu plakkate na drug. se vrti vo krug. zasto nekoj da se ljuti ako drug saka so nego nesto da podeli. |
|
Анжелика
Сениор Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можеби давањето треба да биде на место каде стварно помошта ке биде од благодет. некои луге не се научени да примаат без да вратат. кај многу луге има чувство дека потоа ке должат нешто или мислат дека користат од човекот или ситуацијата. а на луге каде имаат потреба од помош треба сите да им дадат, помогнат.
|
|
..........
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
davam,,...ama i baram,...od, na toj shto sum mu dal,...inache ,..ke mi bide krivo,...shto sum dal ,...na toj shto ne dava,...vo najshirok smisol na zborot,..
a,inache,...koj kolku oruza,...tolku i dobiva od menbe,..moze samo poveke,...ne i pomalku,.. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
#Emili#
Група Регистриран: 09.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozes so sila da dades, no ne i da zemes... |
|
Yesterday is history...tomorow is mystery...Today's day is a present.That's why it's called that way...
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Greska da ne si ???
Jas mislam deka e obratno .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti kako da si pomesal/a nekoi raboti obratno e |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ednas kazav, neznam samo na koja tema, deka nema nisto poblagodarno od davanjeto i prostuvanjeto.
po ova mislam deka se podrazbira sto mislam za temava |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
davam,...ama i zemam,...!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е добро и едното и другото. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se dade e isto taka golema diplomatija ... Acelera e vo pravo ako toa davanje e nesto sto ne ni treba ... no dokolku na nekogo mu e potrebna mala motivacija; da se poddade raka ; ili da napravime nesto sto za vas ne e nisto ... no za drugata strana moze e od zivotna vaznost ... sepak da ja gledame temata vo pozitiven smer ... da gledame vo polnoto ne vo praznoto od casata ... inaku site mozeme lesno NE NE NE .. ama samo DA ne nosi napred ... zamislete site zeni da vikaat samo NE ... pa ke nema sklucuvanje na brakovi ... sepak treba da se kaze i DA ... koga treba ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vistinskoto davanje e davanje bez ocekuvanje......a ako nekomu treba i pobara pomos, pomagam i ZABORAVAM deka sum pomognala, ne si go razvivam moeto Ego, sekoj pat koga ke sretnam nekogo da kazuvam sto i na kogo sum pomognala.....
Koj se fali, ne dava od srce......koj dava od srce i pomaga, ne se fali!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |