|
Која е вашата животна цел |
Внеси реплика | страница <1 89101112 16> |
Автор | ||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mi tekna edna vistinska prikazna za ova ... Nekoj covek se sto ke posakal dobival ... posakal kola - dobil limuzina ... posakal kuka - dobil zamok ... posakal zena - dobil dve ... i taka ... posakaj - dobij ... i mu se zdosadilo ... i otisol kaj Gospod i pobaral da odi malku vo pekolot ... bidejki se mu zdosadilo ... a Bog mu rekol: - a sto mislis ti kade si sega ??? Изменето од anastea - 16.Ноември.2008 во 15:02 |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
primerot e odlicen
pa i ne e primer |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako covek ima cel ... i kade da e - na vistinsko mesto e ... !!! ako nema cel ... i kade da e - na pogresno emsto e ... !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da imam sila da gi otvoram o4ite
da imam sila da ja zatvoram muckata da imam sila da go otvoram srceto da imam sila da i sluzam na dusata |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se mozam .... samo muckata da ja zatvoram - nemozam ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toj sto muckata ne umee da ja zatvori, tesko deka moze da i sluzi na dusata |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ami sto da pravam prijatele ... jas i neznam pak zosto moram da zboruvam ... ama toa go pravam ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za realizacija na nekoja cel potrebno e: 1. da se zapise 2. za kolku vreme da se realizira 3. sto ke vlozime za da dojdime do taa cel i najvazno: Nekoj taa cel treba da ja blagoslovi ... toa moze da bidat roditelite, bratucedite, kolegite na rabota ... direktorot ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dokolku Gospod sakal da poludi bilo koj covek toj mu ja ispolnuval sekoja negova zelba (so drugi zborovi) |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stvarno e loso site zelbi da se ispolneti ...
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima edna teorija se vika 20-80 ... so 20 % trud ke naucime 80 % od materijalot.. so 80 % trud ke go naucime ona 20 % sto ostana ... ke pisuvam uste na toa 20 - 80 ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
20 % od ludjeto imaat 80 % od kapitalot ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
20 % od ludjeto si gi ispolnuvaat 80 % od celite vo zivotot... 80 % od ludjeto si gi ispolnuvaat 20 % od celite ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da imam sansa za cel
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |