|
СОВЕСНОСТ... |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Октомври.2007 во 18:56 |
||
дали после некоја лага или преќутување..ве гризе совст...дали помислувате на партнерот како ќе му е пред да направите некој чекор кој може да штети на врската...исто то важи и за брак....колку се придржувате на она- не го прави тоа што не сакаш да ти го прават и прво стави се во туѓа кожа па потоа почуствувај ја твојата...
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да, да, да...... ми се плаче дури
п.с.. blueprayer., прекрасна тема, баш е интересира како ке одговорат останатите Изменето од Mona Liza - 02.Октомври.2007 во 19:07 |
|||
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne me grize sovest zosto ako i kazam zasekogas ke ja izgubam, a ona ke place...i ja ke placam ako me udri so nekoj tvrd predmet
pazam da ne me vidi nekoj, oti ke mora da ja otrujam taa licnost za da ne me kaze... ako mi go praat ona sto ja go praam...ic ne mi se dopaga taa ideja...nemam namera da odgovoram na trik prasanje |
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
фала колешке....
|
|||
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako, vie kokoski...pardon...koleskite i treba da se podrzuvate...da si se drzite sekogas...
Изменето од zbunet - 02.Октомври.2007 во 19:24 |
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
збунет ај сега и ти и јас назад на тема....
|
|||
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хахахаха, збунет, а баш...... море ај ке си траам
ај уште еднаш д аја пофалам колешката blueprayer која секогаш има инспирација за нови теми Алал да ти е колешке , браво |
|||
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ееее, blueprayer мила, ама ти како автор не си одговорила на темата
чекаме и твое мислење |
|||
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас не би можела...ниту да му =работам= зад грб ниту да му преќутам ниту пак да го излажам....знам дека звучам чудно ама така е... како можам да направамнешто без да помислам дали тоа ќе штети или не?? нема шанси...секогаш стојам цврсто дека треба да се мисли на другиот многу повеќе отколку на себе...
|
|||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aham
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za svesnost da si priznaam raka na srce sum mnogu svesen . Ama ako napraam nesto nema sansi da priznaam i ic ne mi tezi si prodolzuam kako nisto da ne bilo . Za priznavanje ne priznavam pa ne znam so da mi napraat . Ko po mal ovde - onde ke priznaev po nesto i da vi kazam deka taa recenica koj priznava pola mu se prostuva e laga , vistinskata e koj priznava uste pola mu se dopisivuva .
|
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zenmaster ПРИЗНАЈ .......дека Вива соковите се најдобри на свет
|
|||
|
|||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
me grize sovest dokolku sum go izlazala i povredila, ednostavno ke "poludam" dodeka ne izleze od mene vistinata..poradi ova premnogu pati sum naebala vo zivotot ,ama tesko karakterot se menuva.
|
|||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nemam so da priznaam , ne bev jas , koj me videl mene , nema sansi
|
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |