|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика | страница <1 346347348349350 1099> |
Автор | |
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolega,jas se trudam da Fenixot zivee,ha,ha...ama slabo ne ima...jas,Ana,Lou,fille,Djaki,drugite slabo...
Bosa ja nema,Dime retko....
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ŽENE I MUŠKARCI
Buldožer Žene su tople, žene su meke Žene su blijede, žene su snene Žene su ukras prirode Žene su ženstvene, žene su ženstvene Žene su stvarnost, žene su bajke Žene su zene, žene su majke Žene su ukras prirode Žene su ženstvene, žene su ženstvene Muškarci su pravi muškarci Rafraine: One ih mole, one ih mole da ih vole, da ih vole jer žene vole, vole žene- - samo kad su zaljubljene Žene žive u pjesmi, žene žive u braku Žene uz goblene, ah žene, žene-sirene Žene su inspiracija Žene su ženstvene, žene su ženstvene Muškarci su pravi muškarci (ah ti muškarci) Al' umjesto da ih miluju, da miluju milinu, da ih grle, da ih svuku- oni ih tuku i zaključevaju u kuhinju Rafraine: (ajmo sad svi, a sad svi zajedno, još jednom, a sad ja sam) One ih mole, one ih mole da ih vole, da ih vole jer žene vole, vole žene- - samo kad su zaljubljene |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Val prezadovolna treba da bides od postetenosta i od postovite na Feniks
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pitu, ke zaboravev, ana marija te cekala isto kako penelopa shto go cekase Odisej
|
|
s.r. Dzaki |
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а оти ја нема боса ???????????
каде е ????
и велиш џаки ме чекала ана марија ???
велат ....
не е важно колку ќе чекаш...
туку дали ќе дочекаш...
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum Djaki povekje od prezadovolna,so ogled na toa deka ova e 4-ti ciklus na FENIXOT..po 1600 posta...e pa sega,koj ne bi bil zadovolen...neblagodarno ke bide ako kazam deka ne sum happy...zaradi mojot Fenix
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bosa,slabo komentira,dve nedeli skoro,mozebi i povekje
|
|
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
s.r. Dzaki |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto be Djaki???
Sto da me prasas...
|
|
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ODI NA SOSTAVI ZBOR,
ZIVA LEGENDA SUM
|
|
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STE SE DOPISUVALE VIE, NE MI SE VERUVA DEKA STE MOZELEL EDEN BEZ DRUG 2 MESECI
|
|
s.r. Dzaki |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тетин ми е тука
ТЕТИНЕ benvenuti |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fille,kako bese na protesti??
|
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
протестиравме во нашето кафуле Вал
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Внеси реплика | страница <1 346347348349350 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |