|
Спиритуална јога |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu interesen post ... jas licno grubo ke kazam ... i go odbivam ... ako nesto ne mi se dopadja ... na primer ne mi se dopadja zborot SIROMASTIJA ... isto taka zborot NEMA RABOTA ... mi se dopadja zborot PROFIT ... eve sega ke kazam i zosto ... trosocite vo zivotot se sekogas obezbedeni ... prblemi se prihodite ... ama nekoj ni nametnal deka sramota e da se zboruva za pari ... duhovno da kazam .... parite se neutralni ... bitna e NAMERATA ... so niv moze da kupime : 1. noz 2. leb i da kupime noz ... bitna e NAMERATA ... so nozot moze da seceme leb ... a i nekogo da ubieme ... ako dademe pari na pizza - ne se dumame ... a ako dademe pari za nas ... za nasiot duh ... se bunime ... ponekogas ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti blagodaram Becenevem!
Sledi odgovor na postot na marco anthony: sosema si vo pravo, namerata e taa sto e najvazna vo bilo koe nase dejstvo. zatoa i mislata se zema vo obzir. taa ne e vo nasata glava, tuku e sekogas usmerena sprema ona na sto ili na kogo mislime, zatoa, sekogas da mislime DOBRO I ZA DOBRO! |
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama e ubavo koga ludjeto se druzoljubivi
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
knigata sto ja napomena kade moze da se kupi i dali e prevedena na makedonski?
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koja kniga?
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
preporaca kniga od Dr. ......
D-r Ernst Muldashev Изменето од becenevem - 01.Октомври.2007 во 14:32 |
|
Kristin969
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imam srpska kopija, odnosno knigata ja imam na srpski a dali e prevedena na makedonski, ne znam. Na srpski naslovot e" Od koga smo postali"
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
Анжелика
Сениор Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да кажам да го гледате филмот Целестинското Пророштво
многу убав филм, на кој ке видите поописно што човекот има во себе а не е свесен гледајте го филмот. |
|
..........
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj go ima filmot?
|
|
Kristin969
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja imam citano knigata, ne znaev deka e snimen i film. pozdrav Anzelika
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
knigata i filmot sto se ponudeni ne se isti
|
|
Анжелика
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па можам да ви го дадам јас, но како прашање е?
сестра ми го спушти од интернет, да ја прашам од каде да го спуштила, па вие да си го симнете,или некако да ви го дадам? |
|
..........
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali e na makedonski,ne treba na vie da mi se obrakate |
|
Анжелика
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со српски превод е, ама се разбира. има и неколку филмови што се во тој контекст, ама ги нема гледано уште. можам да направам едно двд па да ви го пратам, или да ја почекам сестрами да дојде да ми каже од каде да ги симнете филмовите.
|
|
..........
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |