|
Кој е попаметен? Мажите или жените |
Внеси реплика | страница <1234 28> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
emi$
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
... only God can judge me ....
|
||
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da,eve se gleda,
tolku se pametni sto vo se si go zamisluvaat deka go imaat
|
||
Пази,памтам к'ту слон.
|
||
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТОА Е ИНДИВИДУАЛНО. ДА НЕЗНАЕВ ТОЛКУ ГЛУПАВИ МУЖИ, МОЖДА ЌЕ РЕЧЕВ ЖЕНИТЕ, АМА ВАКА...
|
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uste ednas da povtoram: zenata (so sekoj update dobivas podobra verzija)
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da,da ,..zatoa i sonuvate,...tie gore da vi se ,...mozok,..da bidete ushte popametni,...ete,vie nikogash i od nishto ne ste zadovolni,..
a i vi se gleda pamett od ,..forumski igri,...najpopularni vi se onie najlesnite azbuki,..za .shto ne treba ni gram mozok,..a,onie ,..kako sostavi zbor,...ili neshto slichno,...ne gi ni poglednuvate,..ako tukashnive zeni ste merilo za site ,..togash nema ni trunka vistina,...ne deka ste popametni,...tuku dali voopshto i go imate,.. Изменето од brza - 01.Октомври.2007 во 00:03 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ahaha , mazot sekogas go ostavam da se oseka popmaten , glata , a jas kako vrat go upravuvam bas kako sto sakam jas , i volkot sit i ovcite na broj
|
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
str8up]ТОА Е ИНДИВИДУАЛНО. ДА НЕЗНАЕВ ТОЛКУ ГЛУПАВИ МУЖИ, МОЖДА ЌЕ РЕЧЕВ ЖЕНИТЕ, АМА ВАКА...[/QUOTE]
ТОА Е ИНДИВИДУАЛНО. ДА НЕЗНАЕВ ТОЛКУ ГЛУПАВИ ZENI, МОЖДА ЌЕ РЕЧЕВ MAZITE, АМА ВАКА...
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tokmu taka............najpametni se onie zeni koi dozvoluvaat mazite da mislat deka se popametni
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова кажува дека се поитри ама не и попаметни.
|
||
|
||
parfeme
Нов член Регистриран: 05.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е сега кој е попаметен, па јас сум се знае. Ха, ха , ха па и на своја сметка да се насмеам.
Паметот не се дели според тоа маж или жена си, има и мажи и жени паметни, а ги има и......... е зборот глупав е премалку ја објаснува нивната состојба на вакуум во главата.
Мона Лиза приказните ти се навистина прекрасни.
|
||
ART IS LIFE
LIFE IS ART |
||
akademec
Нов член Регистриран: 02.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema vrska nikoj covek ne e roden pameten,toa se steknuva,i koga zenata bi mozelo da e pametna zosto ne i mazot,tuka postoi ramnopravnost.e mislam deka ovoa e diskriminacija 'koj e popameten mazot ili zenata' mislam deka ima pametni i naivni luge
|
||
Zeska Domakinka
Група Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HEY ABE OVA E BAS SUPER... SE KARAM BAS SO MAZ KAKO STO E NAVEDENO VO PRVIOT POST- MAZ STO EDVAJ SE SOOCUVA SO TAA GORKA VISTINA- I ON GO DAVA SLEDNIOV KOMENTAR: - ZENITE ZNAAT DA BIDAT BESKRAJNO GLUPAVI, ZNACI KAKO NIKOJ NA SVETOV.... jaS LICNO NE SE SLOZUVAM SO OVA NO CEKAM VASI KOMNTARI.. ZNAM DEKA SITE KE GO KAZETE ISTOTO- NO EVE VE MOLAM DOKAZETE MU SO FAKTI NA MAZ MI DEKA TOA NE ETAKA KAKO STO TOJ VELI... ZASTO MENE I ONAKA NE ME SLUSA KOGA MU GO KAZUVAM TOA......
|
||
Sometimes is necessary to listen the silence... It may tell more...
|
||
Внеси реплика | страница <1234 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |