IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми текна на...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми текна на...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 123>
Автор
Порака
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 12:33
ми текна на тоа дека треба да му дадам на мачорот да јаде,упс го заборавив сабајлево
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 01:16
ми текна на изгубената доверба
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
Кон врв
wila Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Септември.2007
Поени: 85
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај wila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 01:19
MAMAголемо%20гушкање
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 13:48
mi tekna na to koj seljak e coekon....lele ne mi se vervit eeeeeej
SELJAK BE

aaaaaaaaлутина
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2007 во 14:36
mi tekna deka utre e petok jeeeeeeeeeeeejголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Изменето од male4ka - 27.Септември.2007 во 14:37
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2007 во 16:19
го мириснав Aqua Di Gio и ми текна на Злате
Кон врв
emi$ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 150
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emi$ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2007 во 12:01
e sea mi tekna deka ne sum plakala smetki breeeeтагалутина
... only God can judge me ....
Кон врв
meco Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Canada
Поени: 147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај meco Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2007 во 20:56
ic neka ne ti teknuva za smetkite oti glava ke te boli
me nemase ama ne znaci deka ve zaboraviv
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 20:10
ми текна на бившиотголема%20насмевказбунетост
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2007 во 12:16
na letovo, na rabotata, na komsiite na rabota....na braceda miплачењеплачењеплачење
I'm not a perfect person
I never meant to do those things to you

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2007 во 23:20
Ми текна колку беше глупо кога невина, а ми се предаде туку така.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2007 во 23:22
oh ne znam
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2007 во 23:48
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

za onie koi se cuvstvuvaat nostalgicno....primer jas eve cela vecer se cuvstvuvam nostalgicno i se prisekjam na se so imam pominato so najdobrata drugarka....

mi tekna na edna vecer ko vozevme roleri neprekinato 6 saati go izvozivme CEL grad iii moravme da izletame i nadvor od nego.....zatoa posle nozete mi bea poteceni

mi tekna na edna vecer ko spiev kaj nejze pa jas taa i brat i ostanavme budni do 4 i se gazevme od smeenje....ama NENORMALNO se smeevme  

mi tekna na edna vecer ko pravevme racija niz cel grad za da sobereme pari poso mene za prv pat vo godinata mi se piese nesto alkoholno:)) pa sobravme i otpojke pari i posle ne drmase cela vecer

mi tekna sega skoro ko pievme na peronite na avtobuskata stanica den pred da ja rusat, i posle taka raspolzoeni zaminavme na pica....

lele abe mnogu si ja sakam drugarka miiiiii iako ne e zacleneta na forumov eve edna guska za nea

aj sea vie pisete ko kje vi tekni na nesto so mozda i ne e taka interesno ama so vi znaci i so imate potreba da go napisete....

Е сега и мене ми текна.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2007 во 23:54
Mi tekna na "Lelele orlov maher si u temive samo sushish"
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,158 секунди.