![]() |
|
Дали Грција ќе не признае како Р.Македонија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Автор | |
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
grcija sekako gi pravi poslednite napori da ne ne priznaat..no denovite i realnosta na politikata(vidi Jonatan Barns) e deka ke mora da ne priznat...bitkata e dobiena sega treba uste malku napad i da se dobie vojnata
![]() |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
![]() |
|
mudrec ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Bhutan Статус: Офлајн Поени: 2 |
shto i da pravime nema da ne priznaat, sekogash ke imaat nekakov prigovor |
|
LIVE AND LET LIVE
|
|
![]() |
|
мало дете ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Не баш така,дали ја виде реакцијата од страна на грчкиот претставник во ОН? Не им годи баш,али лека полека треба да си го признаат поразот. |
|
Мало дете
|
|
![]() |
|
dras ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Дали големиот брат на македонците успеа да и објасни на грчката шефица на дипломатијата, дека е време да ја свати Македонија озбилно? Дали македонската вистина конечно се слушна од седницата на генералното собрание на обединетите нации, во блиска иднина се надевам дека ќе заврши бламажата со името во наша корист.
|
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
i mene mi "mirisa" na takvo nesto
![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Дај боже да се случи тоа во скора иднина
|
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
daj boze?!,...valjda i ti imash nekoj interes od toa,..
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
new mornar ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Atina, sakala ili ne, mora toa da go napravi!!!!!!!
|
|
,, PANTA REI ,,
|
|
![]() |
|
мало дете ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Целиот македонски народ ќе има корист од тоа |
|
Мало дете
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Aj da ne si sozdavame iluzii.
|
|
![]() |
|
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
da se nadavame deka nema da bide iluzija ![]() |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Ќе го напртави со малку притисок
![]() али Бранче и Керим ме изненадија со својот говор вчера ![]() ![]() Изменето од SeXY - 27.Септември.2007 во 21:39 |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Grcija ako ja priznae Makedonija pod nejzinoto ustavno ime togas ke treba da i go vrati toj del sto i pripagja a toa e egejskiot del. e sega sto e polesno za niv: da ja priznae Makedonija , ili da ni go vrati egejot?
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
problemot e vo toa sto ako ne priznat ke treba da ni go vratat egejot
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |