![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 181182183184185 300> |
Автор | |
dejanm ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ej pa na moeto e*am ima * a vo anketata stoi li stoi, kakvi se toa urednici ovde
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
mi se sheta ama vrne nadvor
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
mi se izleguva
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
не ми се спие, ми се разговара со човечко суштество
![]() |
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
mi se spie
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
ми се пие чајче,ме боли грлцето
![]() |
|
![]() |
|
natural ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Zoso sea neso pisuvav za bakneite,mi se muva na dolgo so nekoj ubav tip so znae kako da me zapali
![]() ![]() |
|
PEOPLE CHANGE,THINGS GO WRONG,JUST REMEMBER LIFE GOES ON!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mi se idese na Avto - pazar, ama se otkazav zosto ne sum raspolozen za : - Ej kaj si be ! Aj po edna !
I da dobacuvam po poznati sto proagaat seirski finti...original Makedonce... |
|
![]() |
|
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Mene mi se nani , a moram na rabota , taka ke se tesham so forum i kafe
![]() |
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
aj ja ke te "unanam"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
da be i posle taka slatko unanato da me iskoristish , znam te pusko kad si pistolj bio
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
a ne, so kjef od toa koga rces ja da te rabotam, a i ne se sekiraj ne e do tolku mizarno
![]() |
|
![]() |
|
Nepopravliv si znaci , ne ti bese be dosta tamu vo bavarijata?
|
|
|
|
![]() |
|
bas tam se ispopaliv nacisto......
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 181182183184185 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |