|
ПРАШАЊА ЗА РЕЛИГИИТЕ |
Внеси реплика | страница <1 5455565758 98> |
Автор | ||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tvojot go procitav, blagodaram ne se slozuvam deka slikite moze da doprinesat za iskrivuvanje na verata. za Miralem nie ne ja objavivme slikata vo ucebnikot , pa sega nam da ni kazuvas deka e zabraneto i da pocituvame. Vprocem , ministerot za obrazovanie e musliman i toa e negov propust sto toa se slucilo. koga bese objavena karikaturata, mislev deka celiot toj revolt e zaroa sto se raboti za karikatura, ne znaev deka e ZABRANETO da se prikaze slika od Muhamed. |
||
wila
Сениор Регистриран: 19.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto vo muslimanskata religija se pravat avlii?
se stitat zenskite-nuskite ili........? |
||
Miralem1
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 1548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo Muslimanskata religija ? Ova e tolku KAFIRSKI RECENO.
Pazete go prasanjeto "Zosto vo muslimanskata religija" ?
|
||
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zasto delfin i kit ne se ribi??????
zasto postojat ribi koi se zakopuvaat pod zemja i ziveat na suvo pola godina? zasto skrgite na embrionot na ribite se isti so koskite na useto na embrionot na covekot????? zasto delfinite se zboruvat megu sebe????? od kade jegulite znaat deka treba da odat vo sargasko more? zasto zasto zasto?????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imas soodvetna tema za ova http://www.forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=8778 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koja e posodvetna od ova???
ti me razbiras voopsto? sega procitav so tema ti bese vo mislite nemam namera da prasuvam nekogo koj nepostoi tolku ne sum blesav jes da brojam zvezdi i kometi no ve prasuvam vas Изменето од anakin - 26.Септември.2007 во 00:17 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj be ne postoi,..brat?
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne postoi supermen
nitu doktor NO i negov kolega Hollyday osmi patnik nitu maliot princ ne postoi i petar pan nitu Snezana a najmalku sedmoto dzudze i niv nemam namera da gi prasuvam |
||
|
||
Miralem1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zatoa sto Allah dz.s taka sakal Imas li podobar odgovor ?
|
||
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jasno tie sega, brat,...se e kako shto toj sakal,...i drugpatt koga neshto nema da ti bide jasno,..seti se,...pa,da be ,...toj taka sakal,..
|
||
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
miraleme
znaes mi tekna neso ako postavam 5 milioni prasanja ti kje imas eden ednistven odgovor zatoa sto Allah taka sakal e moj prijatele na site prasanja lugjeto da odgovaraa ko tebe kje ziveevme vo pesteri bez gromobrani |
||
|
||
Miralem1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Daj ni prijatele podobar odgovor,za da ti bide pojasno. |
||
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brat,...koga ke ti bide jasno deka toj,..taka sakal!!,...ili mozebi i ova toj taka saka,...da ne ti bide jasno,...
|
||
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ene: Anakin: zasto mnogu bebinja umirat pri poroduvanje????? Miralem1: zatoa sto taka allah saka Paster: ostaj go allah nego donesi mi kniga Zhan: odma mister PASTER Paster: aham Paster: umirat oti postojat virusi i bakterii Paster: i so sega???? Paster: kje gi vakcinirame ZHAN Zhan :vazi LUJ Anakin: zasto bebinja neumirat tolku cesto ????????? Anakin: ne deka taka saka allah Anakin: nego so LUJ PASTER NE go podnesuvase tvojot odgovor Miralem : Anakin : Изменето од anakin - 26.Септември.2007 во 21:46 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 5455565758 98> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |