|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика | страница <1 45678 51> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Radi menito.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da,da,...ne e "zdravo",..se edno ,..te isto,..kolku za promena,...i za ,."zdravje"!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не зборам за краток временски период. Тоа ти е исто кога стануваш секој ден во исто време за да одиш на работа, кога во исто време јадеш, кога подготвуваш иста торта, кога сабајле во исто време си го читаш твојот омилен весник....Ова за тебе не е монотонија? Ако гледаш од една страна е монотонија, секој ден се е едно исто па исто, ама од друга страна ќе се обидеш да направиш се за да не ти биде исто. Ќе се обидеш секој ден да направиш мала промена. |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E da, eden den ke ja legnam u sred jadenje na masa, drug den dur pruza alista na balkon, posle ke i pustam poraki so vulgarna sodrzina...i toa ke se istrosi...i sto posle ?
|
||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Posle turimu pepel , ako nema nagon , zelba i strast zaebi , ljubovta sama po sebe ne e dovolna
|
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еми хеки, душо, по никот претпоставувам дека ќе е откачен, ама не го познавам а, треба да го познавам? што се секираш има време, се надевам дека ќе го запознаам |
||
misterious
Нов член Регистриран: 24.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека темава треба да гласи ЗОШТО ИЗНЕВЕРУВААТ. Не се само мажите оние кои изневеруваат а типовите кои ги опишуваш ти се оние просечни дечки што ја користат младоста за забава се додека не сватат дека времето минува. Сигурно со таков не си фаќаш работа -барем јас не |
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti ne...jas ne...ama sigurno i ti kako i jas imas videno so svoi oci kako toa mu se slucilo na nekoj tvoj blizok....izneveruvaat i devojki,ama drugive se daleku podobri i bezcuvstvitelni
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zatoa sto mislat deka slednata ke bide vistinskata, pa taka kutrite lutaat gubat vreme i godini barajki ja sodvetnata ama nikako da ja najdat. kolku da ne se bez ic ke probat ponekoja da izlazat ama ne im odi. se motat izveduvaattalkaat se nadevaat ama nikako da ja prepoznaat vistinskata. pa zatoe e toa sto izneveruvaat, mislat deka slednata e bas za niv, ama tesko, ne znaat sto barat. kutar e toj sto gi menuva, blazesi mu na toj sto ja najde od prva. toj sto ima samo edna toj e idealen. pozdrav
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zatoa sto zenite ne svakaat deka i ljubovta e borba polna so finti, sto znaci ako ne umee da mu se nametne i da go pretvori vo vol, normalno e deka ke sara...
|
||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хехехеххехехехехехехеххехехехеххехехехехеххехехехеехехех...(без користење на смајли)
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mazite imaat strav od zenite, posebno ako imal stroga majka, samo rasprasaj go kako se isponasala majka mu dur rastel, imitiraj ja i ke ora brazda kolkava sakas...
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ha ha ha
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, изневеруваат некои, но од каде тоа дека само машките тоа го прават?? Ајде само од форумов да спроведеме статистика колку девојки изневериле па ке видиме како стои работата. Јас искрено не се бројам во тие, сум немала такво “искуство“ да изневерам некого, а нема ни да имам верувам знаејки се себеси. Моабетот беше....сепак жените се тие што повеке изневеруваат отколку мажите....за нив барем сигурна сум дека треба повеке време додека засака некоја но кога ке засака му се врзува за срце...додека кај жените е подруго, тие се лесно заљубиви..значи зборам за поголем дел од жените и мажите не за сите.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |