IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто машките изневеруваат ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто машките изневеруваат ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 51>
Автор
Порака
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 01:16
Originally posted by brza brza напиша:

valjda i jas sum ,..zgreshil,...голема%20насмевка

auuu, so i ti li si stanal "greshnik"
brzo da se iskupish sega

p.s. procitav sega
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 01:26
Originally posted by brza brza напиша:

ne mu "fali"nishto,...ama ,ako go prifatish ,.i ako poveke pati ti se zasladi nekoj tugj,......ke stanesh,...ne znam shto ,...голема%20насмевка

a, shto mozam da stanam?

smetam deka temata treba da se vika "zoshto izneveruvame", a ne kako shto stoi samo za mashkite.....so ogled deka site izneveruvame toa bi bilo podobro.....e, sega nekoj kje reche deka preteruvam, deka nie zenite sme arni, a samo mazhite ne chinat......ama koga ke kupam vesnik vo vtornik i koga ke ti dojde stranata za lichni oglasi i koga ke prochitam "blondinka, "razmeri ne znam koi", mazh mi e na pat, sama sum, osamena dusha i za drugite sega ne mi teknuva..." sa prashuvam samamta sebesi koj povekje izneveruva
zakluchok: isti sme

p.s. seto ova go mislev zborejki opshto, znachi ne naveduvam poedinechni zanski lichnosti, shto znachi deka site zeni ne izneveruvaat
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 07:47
Zenite sakaat da bidat iznevereni oti toa e dokaz deka fraerot seuste im vredi i za nadvor, a ako ne mu teknuva duri i go provocira : - E pa ajde, najdi druga stom mani mi naogas !
A kritika kon zena e kako da si i brcnal prst u oko
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 09:54
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Zenite sakaat da bidat iznevereni oti toa e dokaz deka fraerot seuste im vredi i za nadvor, a ako ne mu teknuva duri i go provocira : - E pa ajde, najdi druga stom mani mi naogas !A kritika kon zena e kako da si i brcnal prst u oko

Sakash da kazesh deka mazite ne sakaat da bidat iznevereni? Ne sakaat i oni, nivnata devojka da im vredi nadvor t.e. da bide se ushte ubava i atraktivna za ostanatite mashki pretpostavuvam poradi hranenje na nekakvo si ego.....A, za manite site si gi imame, taka i druga da najde i taa mozhe istoto da mu go kazhe...Pa ako saka cel zivot vo krug da odi, neka poveli
Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Регистриран: 24.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 10:01
Жените изневеруваат подеднакво ако не и повеќе од мажите. Темава е ретардирана не прави нас мажите како да сме бог знае што, генерализирања од секогаш сум мразел. Ако авторот на темава имал едно негативно искуство не значи дека сите се исти.
Нека ја избрише или заклучи некој темава било што само нека не виси ова е навреливо.лутина
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 11:03
smetam deka dvajcata pred da se vpushtat vo t.n. avantura - vrska, treba da si gi znaat (da bidat svesni) svoite mani (posebno ke potenciram za negativnite) za da utre ne dojde da se sluchi da se prigovara t.e da se prefrla vinata na drugata strana

zbunet, gore vo prethodnite postovi spomena neshto za monotijata....mislam deka i dvajcata treba da se angaziraat za da ne dojde do monotoniija, a toa znachi postojano zaednichko komuniciranje, kolku i toa ponekogash da pretstavuva teshko, megjusebno flertuvanje, "igranje", za da koga ke dojde toj moment na monotonija, partnerite da mozat da se procitaat megjusebno i da se prezemat soodvetni merki, za da ne dojde do izneveruvanje
sega ochigledno da jas mnogu fantaziram za neshto shto mozebi odamna e izumreno na balkanot, ama you must think positive
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 11:11
da odgovoram jasnop i kratko......epa ima 20000000000000000000000 milioni zeni na svet e sega kako da sedes miren?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 11:16
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

da odgovoram jasnop i kratko......epa ima 20000000000000000000000 milioni zeni na svet e sega kako da sedes miren?

epaaa, dusho izgleda se ushte ne si ja nashol vistinskata koja moze da te "razdrma" pa da ne izneveruvash
Кон врв
naum 1518118 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GayLord f**ker

Регистриран: 13.Септември.2007
Поени: 312
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naum 1518118 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 12:57
Originally posted by sara333 sara333 напиша:

Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

epaaa, dusho izgleda se ushte ne si ja nashol vistinskata koja moze da te "razdrma" pa da ne izneveruvash

Со вакви мислења селски како не ке ја изневеруваш???
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 13:24
ocogledno dusho i ti ne si ja nashol
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 13:34
Dusho ??????? ubav zbor среќа
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 13:38
Originally posted by hektor hektor напиша:

Dusho ??????? ubav zbor среќа

neli??? koga site taka bi si gi vikale nash*te partneri smetam deka bi bilo podobro, a ne kako voobichaeno si se vikame "moriiii", "breeee" i ushte ne znam koi se drugi "modernizirani" termini koristime
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 13:44
mene taka me vikaat голема%20насмевка ponekogas i k*ru me vikaat ѓаволѓаволѓаволѓаволѓавол
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 13:49
Originally posted by hektor hektor напиша:

mene taka me vikaat голема%20насмевка ponekogas i k*ru me vikaat ѓаволѓаволѓаволѓаволѓавол

onda blaze tebe
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.