|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика | страница <12345 51> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e,pa,...ke si bidesh vo sklad so drugarkati,...ili i nea ke ja zakopchash...do vratot,..inache pogledot ke mi leta vo nejzinite,..sakal jas ,..ili nejkel,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
wila
Сениор Регистриран: 19.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa zaklucok pagate na dekolte
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti samo pokrij go,...i nikoj nema da "pagja",..
|
|
|
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a, zashto pa da leta nakaj nejzinite??? primerot samo go napishav, aj ke se izrazam bezobrazno sega, za da potvrdam deka se i fali na mashkata psiha....ehhh, masko ko masko....hmmmm, tatko mi veli "svoeto go chuvash, a tugjoto ti e poslatko i go posakuvash".....ili posle razberi gi mashkite.......a, i shto ubavo me uchi tatko mi
wila: arno da e samo dekolteto, da ne e poveke od toa |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahah,.pa,kaj da gledam?,..ako veke ti si zakopchana do gusha,..a,taa e "topless",.i si mi ja donela ,..so tebe,.....a inache ,dobro veli chovekot,..stvarno e taka,..a,toa shto toa ,tebe ti go kazal,..e ,toa ne mu chini,..
auu,..ako prochita,............ |
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i,...vaka,...ako na plaza si so drugarkati,..a i dvete imate ,..toa shto go imate,..i ako jas pak buljam vo nejzinite,...e,toa,...ne bi chinelo,...ama,ti zamotana celata,..a,taa polu gola,...e,pa ,samo kjoravite nema da "primetat' nishto,..za drugo i da ne zborime,...
|
|
|
sara333
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro, jas ne mislev epten zakopchana do vrat, toa beshe komparativno kazhano, me sfati shto sakam da kazham ...a, inache sftaiv deka tatko mi uchel ubavo...od sega i jas kje si go chuvam svoeto ama kje si go posakuvam i tugjoto
pa posle neka mi se pozhali nekoj......samo kje odgovoram deka ucham od mashkite |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa,ti kazav,...tatko ti ne napravil dobro,..shto tebe toa ti go rekol,..bash toj,..od drug da chuesh ajde,..i bi chula,...ama od tatko,...toa ni na sin ne se kazuva ,..a,ne na kerka,...valjda ne mislish da mu go prifatish "sovetot",..?
|
|
|
sara333
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zashto da ne go prifatam "sovetot"? a, i shto mu fali?
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mu "fali"nishto,...ama ,ako go prifatish ,.i ako poveke pati ti se zasladi nekoj tugj,......ke stanesh,...ne znam shto ,...
Изменето од brza - 21.Септември.2007 во 01:02 |
|
|
sara333
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a, shto se sluchi?
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto beshe poslednoto moe,...pamtish?,..
|
|
|
sara333
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poslednoto e gore napishano nad mojot post....a, ako ti si napishal neshto posle toa, togash toa go nemam prochitano
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
valjda i jas sum ,..zgreshil,...
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |