IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто машките изневеруваат ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто машките изневеруваат ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 51>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 22:17
e,pa,...ke si bidesh vo sklad so drugarkati,...ili i nea ke ja zakopchash...do vratot,..inache pogledot ke mi leta vo nejzinite,..sakal jas ,..ili nejkel,...голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
wila Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Септември.2007
Поени: 85
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај wila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 22:20
pa zaklucok pagate na dekolteголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 22:26
ti samo pokrij go,...i nikoj nema da "pagja",..голема%20насмевка
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 22:33
a, zashto pa da leta nakaj nejzinite??? primerot samo go napishav, aj ke se izrazam bezobrazno sega, za da potvrdam deka se i fali na mashkata psiha....ehhh, masko ko masko....hmmmm, tatko mi veli "svoeto go chuvash, a tugjoto ti e poslatko i go posakuvash".....ili posle razberi gi mashkite.......a, i shto ubavo me uchi tatko mi

wila: arno da e samo dekolteto, da ne e poveke od toa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 22:49
hahah,.pa,kaj da gledam?,..ako veke ti si zakopchana do gusha,..a,taa e "topless",.i si mi ja donela ,..so tebe,...голема%20насмевка..a inache ,dobro veli chovekot,..stvarno e taka,..a,toa shto toa ,tebe ti go kazal,..e ,toa ne mu chini,..
auu,..ako prochita,............голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 22:53
i,...vaka,...ako na plaza si so drugarkati,..a i dvete imate ,..toa shto go imate,..i ako jas pak buljam vo nejzinite,...e,toa,...ne bi chinelo,...ama,ti zamotana celata,..a,taa polu gola,...e,pa ,samo kjoravite nema da "primetat' nishto,..za drugo i da ne zborime,...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 23:01
dobro, jas ne mislev epten zakopchana do vrat, toa beshe komparativno kazhano, me sfati shto sakam da kazham ...a, inache sftaiv deka tatko mi uchel ubavo...od sega i jas kje si go chuvam svoeto ama kje si go posakuvam i tugjoto
pa posle neka mi se pozhali nekoj......samo kje odgovoram deka ucham od mashkite   
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 23:14
pa,ti kazav,...tatko ti ne napravil dobro,..shto tebe toa ti go rekol,..bash toj,..od drug da chuesh ajde,..i bi chula,...ama od tatko,...toa ni na sin ne se kazuva ,..a,ne na kerka,...valjda ne mislish da mu go prifatish "sovetot",..?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 23:19
zashto da ne go prifatam "sovetot"? a, i shto mu fali?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 23:50
ne mu "fali"nishto,...ama ,ako go prifatish ,.i ako poveke pati ti se zasladi nekoj tugj,......ke stanesh,...ne znam shto ,...голема%20насмевка

Изменето од brza - 21.Септември.2007 во 01:02
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 23:56
a, shto se sluchi?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 00:10
shto beshe poslednoto moe,...pamtish?,..
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 00:54
poslednoto e gore napishano nad mojot post....a, ako ti si napishal neshto posle toa, togash toa go nemam prochitano
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 01:05
valjda i jas sum ,..zgreshil,...голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.