|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика | страница 123 51> |
Автор | |
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Септември.2007 во 20:10 |
Se odlucile za vrska..normalno so tek na vreme i vrasakat stanuva poseriozna.Doverba,razbiranje,ljubov!Ama,i pokraj cela posvetenost,ljubov i se sto moze da se pruza na edna licnost,toj ke ja zafrki rabotata. Da go nahrani svoeto ego deka ustvari e uste posakuvan?Da dokazi pred maskoto drustvo deka moze? Sto e toa sto nemoze da go dobie od devojkata,sto misli deka ke go dobie od nekoja za"edna vecer".Ironijata e vo toa sto sekogas izgovorite se ama bev pijan,ama taa pocna...a nesakaat da ja izgubat devojkata.
p.s. gledam mnogu kmentari od tipot: koj tvrdi deka zenskite ne izneveruvaat!?!? za da nema zabuni: NIKOJ NE TVRDI DEKA SAMO MASKITE IZNEVERUVAAT A DEVOJKITE NE!!!! SAMO KONKTRETNO OVAA TEMA E ZA MASKITE!!!!!
ima druga zosto devojkite go pravat toa. Изменето од blackeye - 15.Мај.2008 во 18:22 |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ja sve dupam, debelo, tenko, mlado staro, e ubavo sto sum stalno pijan
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema vrska so dokazuvnje pred nekogo , toa e za licen kef , no koga mi e ubavo so nekoja nemam potreba od izneveruvanje , stom nesto trgnalo kkao sto ne treba, togas baram nesto da se utesam
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Porano muzistata se dokazuvale so mecevi : Aaaaaa, fik, fik ! Ama sega kako neame, se dokazuvame preku zeni : Aaaaaaa, fiken, fiken !
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a nema da se potrudis da sredis?tuku najlesnata opcija da se utesis.
ako ti znaci nesto ke se boris
|
|
badi
Нов член Регистриран: 15.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од каде па тоа дека машките изневеруваат?
не е така...не суди за народ туку за личност |
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site se isti porano ili podocnase razlikuvaat po izgledot samo
ako ne otvori na mladost,bubackite ke go fatat pokasno
|
|
badi
Нов член Регистриран: 15.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сори ,ама не е така
немам потреба од тоа ако сум хепи со таа шо сум... ако не сум тогаш не е ни врска ... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ne sum takov i ne me mesajte so nekoi tamu mrdnati nedomakini
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo kraen slucaj ste izneverile.Ke vi bidi zal posle toa,ke se kaete ili ke sakate sto pobrzo da go zaboravite toa deka voopsto se slucilo.Ke priznaete pred devojkata? |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NIkad ne se priznava takvo nesto, samo maloumen moze da go stori toa
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema da te grize sovesta?
kako ke ja poglednes vo oci i nekogas ke i kazes te sakam?
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno do sega ne znam deka sum bila izneverena
a podobro i da ostane taka...
samo malku me interesira,zosto veke godina dena sum vo vrska so decko sto porano gledav deka izneveruvase,ama eve celo ova vreme nemam nisto ni slusnato ni razbrano pa ni videno. Rzagovaravme i mi rece deka seto toa mu e pominto,deka saka da bidi pokraj nekoja sto navistina ke go saka i toj ke saka...taka da samo me interesira...dali covek od se zadovolen moze da pomisli na takvo nesto
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa se zaborava, a ljubovta ke prodolzi
Za ona sto ne znaes ne mozes da se lutis Изменето од zbunet - 20.Септември.2007 во 18:51 |
|
Внеси реплика | страница 123 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |