![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 179180181182183 300> |
Автор | |||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
и хи ...набаци од тоа што го гмечеше и ќе си почне спонтано халуцинацијата ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
||
vo momentov mi se pravi da jadam ama drzham dijeti
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
||
што постаро тоа боље
![]() уште ако е ароматично и питко ух-ууу ![]() |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
uuuhhhu,.em aromatichno em pitko e,.....i ke si "halucinirash,a?
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ми се гушка
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
||
mi se...
![]() |
|||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
trezvenjak si stanala,a?
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
јадев ..т.е бев на свадба и јадев се и сешто...и сега само вода локам...тоа јадењето соленко
![]() |
|||
![]() |
|||
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
||
ми иде да се развикам на некого, да удрам некого, да плачам и да се смирам
![]() |
|||
![]() |
|||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
||
ми се јаде и ми се разговара со некого
|
|||
![]() |
|||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
||
ми се јаде нешто вкусно,ми се шета на некое планинско место,и сакам да сум со другарките да се изнасмеам зашто многу се блесави и царски ни е заедно
|
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
море не да ми се спие....................
![]() ![]() ![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 179180181182183 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |