|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 41> |
Автор | |
VIZANTEL
Сениор Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заради Снежана Лупеска и нејзините сензационални откритија. Чом, не ми замерај, и тебе те гледам. |
|
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
|
kriticar
Нов член Регистриран: 17.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе вие аман со таа политика. Не е само Чом и Лупевска.
На А1 има уште куп интересни ствари. Ете вчера да не беше А1 кај ке гледавме фудбал??? Наместо Македонска репрезентација против Русија на МТВ1 имаше кошарка Грција???? Во секоја нормална земја националниот канал е должен да има пренос од репрезентации затоа и го плакаме а не да врши паралелно пренос од други репрезентации, ма колку и унапред да ги има купено првата за кошарка. Катастрофа!!!! Стварно! На А1 има и куп јаки серии, кои се топ и во светот. Лост, Очајни домакинки, Сопранови, ЦСИ Мајами, ЦСИ Лос Анџелес... Премиер лига, топ утринсска програма. Секое сабајле имаш инофрмации од прва рака. Имаат топ прилози за Македонија, прекрасни репортажи, таман за од сабајле. за наши услови во споредба со Сител, канал 5, телма, Алсат А1 е дефинитвно бр.1. Доказ е обидот на Канал 5 во се да ги копира, не за џабе Канал 5 ја викаат А1 вистинска . . . Поздрав, отидов да гледам Забранета љубов |
|
Kriticar from Macedonia
|
|
TENIJA-MX
Сениор Регистриран: 08.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗАТОА.
|
|
ARE U FEEL LUCKY PUNK ?!!
|
|
TENIJA-MX
Сениор Регистриран: 08.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
исто. |
|
ARE U FEEL LUCKY PUNK ?!!
|
|
356829
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едноокиот
|
|
,,ALEA JAHTA EST,,
|
|
356829
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чуму...........
|
|
,,ALEA JAHTA EST,,
|
|
JASTREB
Група Регистриран: 14.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poradi Biljana Sekulovska
|
|
,,VENE VIDI VICI,,
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam koga i kako se zema plata vo A1, ne se sekiraj... vo momentov ne rabotam vo nitu edna televizija., imam moja producentska kuka koja raboti za NBC..ne ja pocituvam nitu "Al sat" nitu A1..sakam da kazam deka nacinot na koj sto A1 se vodi, bez koncepcija i bez ideja, bez sopstvena programa ne moze da ja izdrzi nacionalnata koncesija, TV mu sluzi samo na gazdata da se zbogati, nisto drugo...Pa "kriticaru" moze li a1 da bide Balkanska TV ili ne!!..MOZE neli, a toa mozeme da go postigneme samo so rabota i konstruktivna kritika |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
wilma
Нов член Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
skaj net ama jas bas i nemozam od janko tv d apustam
|
|
JASTREB
Група Регистриран: 14.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто баш А1?
|
|
,,VENE VIDI VICI,,
|
|
JASTREB
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дајте не се врзувајте само за едеен медиум!
|
|
,,VENE VIDI VICI,,
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj go toa reche?
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ao !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
AshtrayGirl
Група Регистриран: 19.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најгледана е ради сериите од типот "Росалинда прогледа" и сите пензионери гледаат
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |