|
Заробени во времето ???? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ценам девојка што знае да разговара и да ги ислуша моите настани на работа. Не толку за да добијам совет, туку повеќе за да размислувам на глас и сам да се преслушам, и таа да биде во тек. Ако се погоди особата знае да изненади и со добра мисла или совет.
Криење на професионалниот живот од партнерот, ја сведува врската на секс и досадни периоди помеѓу партии. Инаку ако женската не си ги знае приоритетите(јас) за организација на своето време и енергија, тогаш тешка е работата. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako miss seksi , za toa e otvorena temata za komentari , predlogot ne e los , za ezeroto ovo ono , vikend mavrovo , pelister , vamu tamu , e sega jas od princip ne sakam da se rasteretuvam psihicki na devojkata , nikogas ne sum se rastovaral , kkao sto veli sensej , alal da mu e ko mozi , mene srce ne mi dava
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto srce da ne ti dava? Samo problemot e sto ne mozes taka so sekogo. Najprvo treba da ima intelekt na nivo, i najbitno da ne ispadne deka od nea baras resenie na problemite.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neeeeeee be brat , opsto jas ne sakam ni da zboram za rabotata so zena , a kamo li sovet da baram od nea
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe, znaci ti sakas da te gleda kako tele :)
|
|
|
|
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога сум во врска ,сакам да сум дел од тој чоек , на секое поле , да се отвори кон мене без да го судам и би била тажна ако ме исклучва од се или од посебни делови од неговиот живот |
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ednostavno ne znam kako da go prikrijam toa , a ne sakam i nea da ja macam zasto mi e mila i draga |
|
|
|
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отворисе , ќе се изненадиш колку поубаво и полесно ќе вие на двата , а и со врската и сексот ќе се смени кон поинтимен и по отворен
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vodenjeto ljubov ni e super
|
|
|
|
MissSexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сомневам во то , и муабетот ми беше кога има „криење„ се одзвива на све па дури и на сексот и ако то не беше темата , не знам баш дали криење е правиот збор .
Сега пред да ја запустам правам налево круг
|
|
|
|
mirkec
Нов член Регистриран: 23.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu pati sum dosol vo takva situacija i sekogas bilo greska. Ne treba da sme robovi na rabotata. Da... treba da se raboti, no mora da najdeme vreme za vrskata. Se nadevam deka i jas ke se podobram na toa pole.
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e , mozda mora poveke vreme da se posvetuva na vezata
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |