|
Заробени во времето ???? |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Септември.2007 во 19:08 |
Shto koga imate mnogu obvrski???-vasiot partner e isklucen od seto toa, ve svakja, ama ne znaete do koga ke ve svakja, znaete deka eden den ke mu pukne film i za toa ke bide vo pravo, go sednuvate do vas dodeka izvrshuvate nekoi sekojdnevni zadaci, i on kutriot, samo ve gleda sto pravite, a ne moze da vi pomogne.....so sekoj negov nov obid da vi pomogne vie ili mu se razderuvate od samiot fakt deka ne mozete vekje da izdrzite, pred siot toj napor i stres, ili voopsto ne ni go slusate i ne ni mu obrnuvate vnimanie (ne deka ne znaete deka e tuka i go brisete so guma, ednostavno se gubite vo rabotata). Shto togas?? DALI OVA VI SE IMA SLUCENO??? STO PRAVITE KOGA KE DOJDE DO VAKVA SITUACIJA??? DALI SAMO SEDITE I CEKATE VREMETO DA GO ODNESE TOJ LOS PERIOD ILI SE OBIDUVATE NA BILO KOJ NACIN DA NAJDETE VREME SAMO ZA VAS DVAJCA????
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova mi mirisa na "zbogum' t.e. pocetok na krajot
|
|
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не баш , ако е прав партнер треба да свати дека обврските овај период владеат , и дека веќе мозокот зовира и пожелно е разбирање во таа ситуација и подршка , а не дополнителен гнев.
Ќе ствараш , ке градиш и после ќе бериш мед!
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako e kao ja, nema sansi za razbiranje zosto ke go svati kako nabivanje rogovi
|
|
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти не работиш?
Лошо е то , најдимусе на чоек кога му е тешко и лошо , кога се сите овци на број многу лесен е животот..
Јас прифаќам обврски и би правела се за да се осека партнерот олабаен и сакан кога сме заедно тој период да нема мрчење , ама то е можда дека сама сум работела и сум била прегазена од обврски во минато.
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga bi bile u brak bi podnel izvesna doza na tolerancija, no kako zenska?...nema sansi...za otkako ke se okrljavi me otkaci i uziva so nekoj drug mufljuz...so kasikara ke gi gagam...ma jok bre...brkam druga ionaka imam vreme. Moeto iskustvo kazuva deka trpenieto e neisplatlivo i ekstremno glupavo...jas sum na prvo mesto i tocka...dokolku saka da ja svatam za ozbilno i ja pretstavam pred roditelite deka ke mi bide za stalno
|
|
MissSexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако те откачи , не била за тебе , поинаку гледаме на сакањето изгледа а можи и до средината да е , тука слободно се живее , без прерасудии и зато помалце превари има. А то дека треба да сме на прво место треба , ама период можам да го остапам то место и сепак да сакам и да бидам полна со љубов и разбирање кон партнерот , да кога веќе е слободен хармонично и љубовно да е . Пошто факт е дека сметките не се плаќаат сами
Јебига , не знајме што не чека
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U Island ?
Ova e Balkan, najlosa skola, ama i najrealisticna |
|
MissSexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блиску , Шведска
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sedi si tamu i uzivaj vo zivotot. Bidi srekna kako ti bog dal, ovde bog nema
Изменето од zbunet - 19.Септември.2007 во 11:08 |
|
MissSexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema bog , ama ima dusa i srdacnost , kako nigde na drugo mesto:)
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I toa ke go snema, kon zapad odime. Kako na staro simpanzo koga ke mu ja otvorat vratata od kafezot, a toj ne saka da izleze zosto misli deka slobodata, ljubovta i socustvoto bile nesto sto sonuval
Изменето од zbunet - 19.Септември.2007 во 11:20 |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka blueprayer za mene - jas na rabota so obvrski cel den , posle rabota ke se sedni v kafeana , tupenje muabeti , sjebani muabeti , shokovi , stresovi , 3 kutii cigari , nekolku rakii , nekolku litri vino , skara , misli za utre od sranjeto sto ti se desilo denes , ne e edna rabota - sto raboti se, taa me saka , jas ja sakam , no do koga ke me trpi . Sedime vo kafik , otsuten so mislite , koga ke ja poglednam zosto ja gledam cudno , koga ne ja gledam mi veli koj znae sto razmisluvas sega , ne znammmm , sto i da napravam pogresno
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
MissSexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можи јас пак?
Оти вкафич , кога не си расположен , домашен абиент или негде пикник сами или прошетка на кеј , искажи се ќе те свати штом те сака , сподели со неа и таа да дел од тој турбулентен период.
Немора да си кинг оф хард рок кога не си на добра нога ...
Ова е само мое мислење , но хард филингс
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |