IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Се обединуваат семејствата на загинатите Македонци
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Се обединуваат семејствата на загинатите Македонци

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
Автор
Порака
MX-8441 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Септември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 69
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MX-8441 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:07
[QUOTE=TemplarAssasin]Надице свести се!!!!!
(појма немам за кого прает муабет ама ми делува навивачки!!!0

Надицеее                 Надицееее
Свести се                  Свести сеееее!!!
(/QUOTE)

Слушај Бе ти пезвенек еден! Знаеш Ли дека претеруваш со сите твои досегашни писанија. Ајде шетај малку, земи свеж воздух, диши слободно и не ги загадувај другите. Се ми се чини дека друг ти кажува што да пишуваш. Само добро е, си наушил барем да пишуваш. Сега, после свежиот воздух почни да учиш да читаш и најпосле кога ќе добиеш преодна оценка повторно јависе на форумов.

Изменето од MX-8441 - 17.Септември.2007 во 12:14
,,NEMA MIR DODEKA TERORISTITE SE SHEETAAT SLOBODNO,,
Кон врв
JASTREB Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JASTREB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:28
Оставете раните од војната-2001, да зацелат, а во некое идно време може и за ова да дискутираме.
-Немојте да го подржувате огинот кој го запали Мирчовска Надица водена од тесно партиски цели и интереси за кое дебело си наплатува од Тито Петковски.
Така ли е колешќе Мирцховска?

,,VENE VIDI VICI,,
Кон врв
OLUJA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Септември.2007
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OLUJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 17:56
Samo koga Fazli Veliu i Nadica Mirchovska kje bidat voskresnati.
p.s.
Uteshenie Greshnim
,,AB OVO,,
Кон врв
JASTREB Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JASTREB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 20:58
А, кој тоа ги обединува?
-Кој и даде акредитив на таа персона?
-БРАНИТЕЛИ, кој тоа ве деградира, или ве продава евтино за свои тесни интереси?
-Што чекате?
,,VENE VIDI VICI,,
Кон врв
sestra Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sestra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 22:12

jas neznam koja majka,tatko ili sestra bi pruzila raka na ubicite na svoeto cedo,na svojot brat.Tie toa nikogas ne bi go napravile.Gi nema tie pari,go nema toa bogatstvo,so sto bi go pogazile imeto i cesta na svoeto dete

Кон врв
MORNAR74 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Септември.2007
Поени: 32
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MORNAR74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2007 во 10:27

Само Надица Мирчовска!
,,VENE VIDI VICI,,
Кон врв
sestra Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sestra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2007 во 15:40

Nadica Mircovska ne e nitu sestra,nitu majka.Taa e samo edna od poveketo soprugi koja samo profitot ja interesira.

Кон врв
dragon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 31.Јули.2007
Поени: 64
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dragon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2007 во 18:00
Neka profitira so nesto drugo pa vaka izrevoltiran i ke kazam pa zosto i da ne Neka si profitira so medjunozjeto, neka go ostavi prezimeto na herojot da ne go blati. Dali e svesna so sto se igra taa? 
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 12:26
Poleka so vulgarnosti, bidete kulturni VE MOLAM
Кон врв
SHTUKA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SHTUKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 13:10
Originally posted by moira moira напиша:

Poleka so vulgarnosti, bidete kulturni VE MOLAM

Вулгарности колку гледам нема. Доколку мислите на зборот меѓуножје тогаш морам да ви кажам дека тоа е топонимски синоним на потегот Берово- Иловица- Ратеска Брана.
,,DO POBEDATA I NAZAD,,
Кон врв
dragon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 31.Јули.2007
Поени: 64
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dragon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 18:39
Fala ti bre STUKA sto mi dade poddrska a MOIRA ja prasuvam dali komentarot i bese ozbilen ako e i dolzam izvinuvanje no so ogled na toa znakceto na kraj cinam oti komentarot i e pod navodnici. No taa crna Nadica PETKOVSKA tolku me izrevoltira sto moze i povulgarno ke i odbrusam.
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 00:03
Originally posted by dragon dragon напиша:

Fala ti bre STUKA sto mi dade poddrska a MOIRA ja prasuvam dali komentarot i bese ozbilen ako e i dolzam izvinuvanje no so ogled na toa znakceto na kraj cinam oti komentarot i e pod navodnici. No taa crna Nadica PETKOVSKA tolku me izrevoltira sto moze i povulgarno ke i odbrusam.

А, кој е мировникот?
Госпоѓата Теута Петковска?
Ништо од таа работа. Јалова е.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 17:12
Во сабота на состанокот членовите на Здружението ХЕРОИ НА МАКЕДОНИЈА ке го кажат својот глас. Ќе се изјаснат по произволните изјави на Мирчовска.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
bisovski Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Септември.2007
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bisovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 17:18
edno strasno me interesira i moram da gi zaprasam roditelite na zaginatite makedonski braniteli( koi gi spomnuvam so gordos) kazite mi vie koi sakate da se zbratimite so lugeto koi na racete ja nosat krvta na vasite sinovi . kaze te mi koga ke pojdete na nivnite vecni domovi sto ke kazete deka sega ste se zbratimile so nivnte ubici za zaedno da zemete pari i da se ofajdite od nivnata smrt . i da ve zaprasam nema li da vi bide sram da go poglednete beliot mermer pot koi pocivaat vasite sinovi a nasi heroi a vie sakate na niv da zarabotite. jas se socustvuvam so vasata bolka no ova e sramta . dali nekoi pari na ovoj svet moze da vi go platat cedotoсршено%20срце
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,967 секунди.