|
Потење |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Септември.2007 во 00:34 |
|
Дали често се потите и на кои делови ?
Инспирација за темава е тоа што често се потам меѓу ц*****e Дај кажете спас Изменето од Eleni - 17.Јули.2010 во 01:24 |
||
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
најди некој кој сака многу солено
смеа настрана, барем таму во Германија би требало да има секакви антиперспиранти. http://www.google.com/search?q=antiperspirant&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ги стегај со градникот, нека не ти се допираат.Сеа, незнам колкави ти се ама за да не се потиш меѓу нив, треба да има простор празен ... Можеш да си ставиш миризлив талк на просторот меѓу гредите кожата ке ти остане сува подоло време, а има и крема која го намалува потењето па можеш да се мачкаш таму |
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mona srcko mnogo mi e zhal ama nema spas bidejki nosish prsluk a toa mora da se nosi i ja ja razbiram taa rabotra zatoa shto sum nosella goren kostim za na plazha i koga sum shetalla so nego mnogu sum se potella Изменето од nina1 - 15.Септември.2007 во 15:04 |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
забеган , не го гледај постот, кажи лек друже
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ,..ti kaza ,..ace....be ,princeso!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па видов дека ми кажа АЦЕЛЕРА, ама во случај да нема ефект,,, затоа барем уште некој нека каже лек
еееее, па сега ме срамете само, а и јас па будала, со кој памет ја отворив темата |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam ,princeso,...ne znam!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mona srcc, probaj da ne jadis solena hrana, ako jadis mnogu soleno izgleda zatoa najcesto osekas deka se potis megu cicki.
Znaci koga gotvis koristi mnogu malku sol vo gotvenjeto,a mnogu poubavo e ich da ne stavas sol vo jadenjeto, pa ke gi osetis rezultatite posle nekoe vreme, ke treba da pominat nekolu denovi(1 nedela) |
||
KAKO SE VIKA DEVICA NA KINESKI?
NIKO NIJE CHUKO |
||
MX-8441
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spasot e vo samokontrolata. |
||
,,NEMA MIR DODEKA TERORISTITE SE SHEETAAT SLOBODNO,,
|
||
MX-8441
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo bez nervoza, i se ke bide vo red.
|
||
,,NEMA MIR DODEKA TERORISTITE SE SHEETAAT SLOBODNO,,
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добро, фала ви многу за советите
но ,изгледа од цел форум само јас се потам вие нели се запотувате одвреме навреме ? |
||
|
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas od denes se zapotuvam bidejki nosam beby doll detski prsluk
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |