![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 214215216217218 1099> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MI GI NEMA DENES devojcinjata Fille,Bosa,Ana,,,sto e rabotataaaaaaa
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dobar den
jas do sega bev na sostanok ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sto sostanoci ke bea toa fille...sekoj den...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Pretskazhav deka eden den majmunot ke letne Deka edna palma ke se svedne koga edna skorpija ke pomine pod nea Deka nokta ke ja kasne edna zmija i ke dobie temperatura Deka sonceto ke se voznemiri od ova docnenje Deka eden grad-igracka ke padne vo racete na imbecili I ke stane zhelka za zabavuvanje shto ke ja frlat i ke ostane na grb
Deka robovite ke moraat da go nosat moreto
Deka zhenite ke ja mijat rekata so nivnoto telo
P.S. se izvinuvam sto ovaa pesna nema vrska so ljubovta
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
a zas ne odis na sobiri GFille, nema li koj da te sobere ???
![]() golem pozdrav
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Utre imame sobir Djaki...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
a be Dzakondo, ko ke ti dojdam tamu ima site po red da te sobiraat i nema da mozat celosno da te soberat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vall, nova ucebna godina, sto ke pravis ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
kako vikat svabite djakondo bewegt sich auf dünnem eis
![]() |
|
![]() |
|
ne ocekuvav vakva lutina...
![]() izvini la fille, ciao
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Lele,Djaki se isplasi....
Kaj mu ja kidnaaaaaaaaa breeeeeeeeeeeee???
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Go nemase 100 dena i sega pa ni rece CAO
|
|
|
|
![]() |
|
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
kako ne, rece ciao
![]() |
|
![]() |
|
Izbega?
lele kukavica ![]() od zena se isplasi ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 214215216217218 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |