|
БРОЈАНИЦА |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | ||
rice
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne gi imenuvam jas taka veke cel svet a mojot post se odnesuva kon nekoj koj sebesi se narekuva taka. a da i stvarno se otkrija mnogu raboti bragodarejki im , doznavme deka navistina sme na miluvanata od Boga pateka. |
||
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za takvite kako tebe mozebi e ukras, a jas ubavo kazav zosto mi sluzi |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i mene isto,...inache ke mi bide prazno,...ogledaloto,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za tebe cel svet e onamu kadesto pravoslavnite se mnozinstvo, zatoa sto toj termin ne se upotrebuva nikade vo hristijanskiot svetot sem kaj pravoslavnite!
Изменето од moira - 10.Септември.2007 во 14:52 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za mene svetot e tamu kaj shto ima ,..lugje,....ne me boli koj shto e,...se dodeka e dobar,...ako toa ne ti e jasno,...
|
||
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
trebalo adzija da te prasa tebe |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A koj tebe ti se obrati? Mojot post se odnesuva na Rice. Изменето од moira - 10.Септември.2007 во 15:28 |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
togash bidi konkretna,..ima za toa nachin,..."pravoslavna"!
|
||
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ti ne se letaj, ne brzaj
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro,...barem kaza neshto,.iako nema vrska,..
|
||
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
какви се тоа „таквите како тебе“? зошто веднаш почнуваш со квалификации, убаво прашав за што ја користиш? ако е за молитва, кажи... ме интересира, дали кажуваш некоја специфична молитва, или општо кога имаш потреба? толку ли е лошо да се праша... |
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
do adzija:
posto znaes da bides fin, ke ti povtoram uste ednas: ja koristam za molitva, no nikako za ukras a inaku,znaes ti mnogu dobro da bides provokator i da gi zloupotrebis ponekogas tugjite zborovi a cesto i da izvregjas nekogo. Изменето од connected - 10.Септември.2007 во 17:15 |
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај не се занимавај и ти со мојот психолошки профил, гледаш дека сум добро расположен, не го уништувај моментот.
инаку ме интересира, дали ја користиш како што ја користат монасите, за изговарање на молитвата Господе Помилуј, или за општи молитви? не знам да не е премногу лично прашањево, ама ме интересира... п.с. ако не сум бил фин, прости, не било злонамерно... |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za ukras ,..jasno,...za shto drugo bi mi bila,...da ne ja vrtam niz prsti,a?
|
||
||
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |