|
Дали постои Бог? |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 54> |
Автор | |
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок sorry man, не реков јас дека мене ми одговоривте, само интересно ми падна тоа што Аџија тие пораки ги напиша пред 5 - 20 дена, а вие му одговарате одма после мојата порака, и ок не реков дека мојата порака ви даде инспирација, туку тоа дека темава се избаци на површина.. секој со својот бог анакин |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
apostolot toma bil ateist?????????????? |
|
end off days 15...14...13....
|
|
wizard
Нов член Регистриран: 08.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СИГУРНА СУМ ДЕКА ЌЕ ИМАМЕ МОЖНОСТ ЕДЕН ДЕН И ДА СЕ УВЕРИМЕ ВО НЕГОВОТО ПОСТОЕЊЕ
|
|
goor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ili vo negovoto ne postoenje.......... |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gooooor,....kolku npati da ti kazat?!,.....ne postoi i ,...tolku,....nema ili,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пак утка... во неговото не постоење не можеш да се увериш, ниту ако е вистина. затоа што кога ќе престанеш да постоиш, ќе престанеш да бидеш свесен дали некој постои или не...
|
|
Sektas
Сениор Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гоор и брза,ќе се уверите во неговото постоење и тоа многу брзо,зашто животот овде на земјата навистина бргу поминува.
И прашањето кое би требало да ве тангира, е следново:
Што ако сте биле грешка,целиот свој живот?
Да сум на ваше место би се замислил.
|
|
.............Тој е челник на назаретската секта. Дела 24:5
|
|
goor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sektas
isotot prasanje vazi i za vernicite kolku sto vazi i za ateistite vi go postavuvav poveke pati ama cesto go izbegnuvate odgovorot........ jas eve pak ke odgovoram ako sum bil greska i ako bog postoi - odam vo pekolot - prifatliva opcija zatoa sto ateistite imame prifateno deka posle smrtta nema nisto(znaci prestanuvame da postoime) a pekolot e podobar od toa........taka da jas nemam problem istoto prasanje sega i za vas sto ako vie ste bile greska,ne samo vo veruvanje i neveruvanje - mislam ako ne si ateist pak ima opasnost da si greska izbirajki religija koja NE E VISTINSKATA |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
adzo pocuvas da se opametuvas se poarno i poarno kako so gledam eden den jas i ti pod raka so vistinata |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so ubo si fantazirate abe nemate popametna rabota vo zivotot se dodeka cekas na podobar raj na neboto ne go cenis toa so go imas tuka Изменето од anakin - 09.Септември.2007 во 12:26 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
гоор,
потсети ме да ти пишам околу пастер, сега неам време... |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site lugje se svesni deka postoi nesto vozvisheno no sekoj odgovorot go bara na razlicni mesta. nekoi vo religijata, nekoi vo naukata, nekoi vo prirodata.....site veruvaat,tie sto velat deka ne veruvaat obicno pravat zabuna pomegju verbata vo religiite i nivnite tolkuvanja i "nivniot Bog" ma kakov i da bil.
neosporeno prasanje e dali postoi Bog, veruval ne veruval postoi |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ALELUJA epten zabuna ...se se mesa toa vo gospod verbata vo religijata i naukata i prirodata abe se mesa na maloumnite |
|
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznaev deka si maloumen, izvini
|
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |