|
ВЕРСКИ ВЕСТИ |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 86> |
Автор | |
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
до кое ниво од лудоста на оваа религија Божеееееееееее.... Сега очекувајте дека училишта ќе се палат, а може и некоја амбасада да летне у ваздух...
п.с. ако некој има од учебников, нека ми се јави по ЛП, тоа треба у постер да се увелича... |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вечер ме претркал
МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ЈА ПОВЛЕКУВА ИСТОРИЈАТА ЗА ПРВА ГОДИНА
- Со објавената слика се кршат законите за ненавредување на чувствата на исламските верници. Тоа е пропуст на минатиот владин состав и на тогашната Комисија за одобрување на учебници, изјави вчера министерот Рушити. Автори на учебникот се Милан Бошкоски, Ѓорѓи Исајловски, Мирослав Бошковиќ, Јордан Илиоски, Владо Велкоски и Симеон Наумовски. Ресорното Министерство ќе иницира постапка за одговорност против сите лица што биле инволвирани во решението за употреба на двата учебника по историја. Од нив учеле и македонските и албанските ученици. - Јас како автор можам да напишам што сакам, а комисијата е таа која треба тоа да го одобри или не, дециден е Рушити. Тој потврди дека во Министерството за образование работат на анализа на сите учебници, не само да утврдат дали е квалитетен учебникот, туку и да се елиминира евентуалната појава на расна и верска нетрпеливост. За средношколците од прва година можно е набрзина да се отпечати нов учебник по Историја со истата содржина, но без слика, бидејќи спорна е само сликата на Мухамед и ангелот кој му го дава к*ранот на пророкот. Рушити ќе им ги одзема ингеренциите на градоначалниците Милена ГЕОРГИЕВСКА |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
очекувајте повлекување на вечер од продажба, а можно е латас да добие и смртни закани...
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti bese pri svest koga go citase textot? Pisuva da se odvojat trotoarite na zenski i maski. Odlukata e ednakva za site . Kolku sto ke im "smeta" na zenite tolku i na mazite. Samo da se tropnelo nesto! |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti se hrani rasipanata dusa so karikaturite? Baraj na google ke najdes polno pa leci se! |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не се хранам, ама кога гледам како се плеткате, како варварските народи што збеснувале ако некој им го скрши идолот, навистина ми е фасцинантно...
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke svates deka megu nas i vas ima razlika milioni kilometri?
Koga za vas Bog e covek,koga veruvate vo nesvatlivo,koga si izmisluvate pravila i zakoncinja posto nepostojat vo vasata vera kako togas da ocekuvam da svates deka nie ako treba i ke pogineme za ona sto e objaveno od Boga? |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дека има разлика, мене ми е појасно од тебе верувај. Само ме чуди со која доза на арогантност, група на луѓе која е маргинална во светот, која е затуцана, заостаната, забегана, до тоа ниво го има усовршено перењето на мозок, што нејзините поданици мислат дека се шлагот на тортата...
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zatoa sto sme jedini sto se borat za "svoeto". A posto ti rekov deka
ti nemas dopreno do nisto bozjo normalno i ne ocekuvam da razberes brate..... |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа да. мотивирачкиот фактор во исламот е смислената гебелсова пропаганда дека вие сте од цел свет онеправдани. наместо да се погледнете во огледало, да ги отфрлите мохамеданските окови, и се вивнете во вистинската слобода на совршенството.
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Naprotiv adzo! Ti si toj sto se zali sme vi palele crkvi, vernici ,ambasadi i neznam sto...
Jas nikogas nikogo ne obviniv za naseto stanje. Ima li takov moj post? Nemas poim kolku se trudam jas da objasnam deka problemot e jedino vo nas muslimanite a ne vo Zionistite ,Masonite i drugite. |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро, тогаш ти си редок специмен на просветлен муслиман.
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Suk*r se razbravme ednas
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехе, не е само еднаш, немој така да провоцираш...
|
|
Внеси реплика | страница <1 3839404142 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |