![]() |
|
Колку последователни оргазми може да доживее жена? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 13> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislam deka prasanjeto bi trebalo da glasi " Do kolku pati moze da odi zenskoto vo seksualnoto prepravanje "
|
|
![]() |
|
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
kein meister ist vom himmel gefallen!
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
A ?
|
|
![]() |
|
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
ni eden majstor ne e padnat od nebovo
![]() |
|
![]() |
|
Skype ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Нате, опасна си, ама сите ја заборавате компонентата УМЕТНОСТ која е поврзана со ФАНТАЗИЈА. Ниту еден нареден секс не е ист со претходниот. Кој уметник добил инспирација да наслика една иста слика??????
Се сложувам со физиката, хемијата и др., ама без фантазија и уметничка нишка не бива ништо.
|
|
Carpe Diem
|
|
![]() |
|
demateraliziran ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
NE SE SLOZUVAM SO NISTO OD TOA OSVEN DEKA NARAVNO SEKOI SLEDEN ORGAZAM
E PODOBAR OD PRETHODNIOT A EBEM TI SEK BEZ SEDUM ORGAZMI
|
|
![]() |
|
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Ne znam kakov mentalen sklop imam, lesno svrshuvam i pri sex dozivevam nad 10 orgazmi , poneogas i squirtam .Po iskreno dravje |
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
![]() |
|
iris ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
i mojot menialen sklop ne e los i ja svrsavam lesno ali 22 deset pati mnogu e
|
|
![]() |
|
bajaderam ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
se zavisi od mokta na onoj koj raboti na objektot
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
trojca sklopeni vo edno muzicar pisatel i elektricar
|
|
![]() |
|
bajaderam ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
vo sekoj slucaj se zavisi od onie koi rabotat na toa neli iris
![]() |
|
![]() |
|
normalno se sl*gam so tebe
|
|
![]() |
|
e toa e vazno da najdeme zaednicki jazik na vakcvi prasanja
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
ajde koga veke si iskrena kazi ni kolku vreme trae toj sex?
i dali toa e so eden partner bez prekin ili............?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |