|
Бегање од часови |
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Автор | |
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej lazes
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Fiki
Нов член Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas pak begav ko ke mi se sopiese kafe,ili ko ke mi se zaigrase dota |
|
FIKI Lives again
|
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
begav od casovi vo nedelata barem 1 onaka so drustvo idevme na kafence ko ke ni se pripiese ili ako ne bev naucila za casot sto sledese - i ne se kaam vozbudlivi se site ludorii sto se pravat vo srednoskolskite denovi
|
|
Fiki
Нов член Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas pak si go brojam neopravdanine vo edna nedela od 9-17 gi imav sekad ,ama imam mn dobra klasna i site mi gi opravda,vo mesecot 4-7 pati ne odev po cel den naskolo
|
|
FIKI Lives again
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двапати имам избегано од час: еднаш од физика, зашто имав веќе десет оцени и ми се смачи секој час да одговарам и професорката да ми ги брои котелците на џемперите што ги носев и еднаш од физичко оти не ми се вежбаше. И ми стоеја во свидетелството 2 неоправдани...
Жал ми е што не бегав од часови и кога бев помалку спремна за одговарање, зашто кога се запишував на факултет никој не ги гледаше неоправданите, туку само оценките... |
|
|
|
Fiki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe.odvaj cekam da vidam kako e sredno!!!! |
|
FIKI Lives again
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хммм зошто да избегаме????????????нема потреба да избегаме
|
|
VIZANTEL
Сениор Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само за фудбалски утакмици.
|
|
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zamisli...temava se otvori vednash na pochetok na shkolska godina......
"navreme",demek.... |
|
FANCY
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во шесто одд имав 6 неоправдани
во седмо одд на карајот имав 16 неоправдани во свидетелство, али да ми е жива и здрава класната ке сум имала околку дваесет и пет-шест(ги сметам само запишаните, не секогаш кога сум бегала) . ама сега како у школо уведоа нови правила.....
|
|
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
|
MX-8441
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1966год. за дерби утакмица Партизан- Вардар
|
|
,,NEMA MIR DODEKA TERORISTITE SE SHEETAAT SLOBODNO,,
|
|
356829
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секако за фудбалси утакмици.
|
|
,,ALEA JAHTA EST,,
|
|
356829
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ве лажам. Слободно пражајтего, Оваа година славевме 35 години од матура. Беже сеуште жив. Последниве денови немам информации.
|
|
,,ALEA JAHTA EST,,
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само за фудбалски утакмици.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |