|
Која е вашата животна цел |
Внеси реплика | страница <1 56789 16> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaaa ! Samo neka mi ja daat !
|
|
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zbunet, jas imam nuklearka...ke ti zavrsi rabota?
|
|
KAKO SE VIKA DEVICA NA KINESKI?
NIKO NIJE CHUKO |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daj ja vamu !
|
|
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od pregeska te cekav da odgovoris...ama vo megu vreme se predomisliv, kako sto si zbunet pa kon mene ke ja lansiras...hahaha.
C ! |
|
KAKO SE VIKA DEVICA NA KINESKI?
NIKO NIJE CHUKO |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edna samo cel....dali ke istraam da ja dostignam????
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zalam so nemam celi, a i da si gi postavam nekogas ne mozam da gi ispolnam, ama imam milijarda planoj za idnina i za to mnogu zalam i posakuvam da gi nemam
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rekol nekoj umen chovek:
-"Zivotot e trka na dveste metri so prechki. Prechkite treba da se preskoknat"..... Mozhebi glavnata cel vo zivotot e...da znaesh da go zhiveesh |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da bidam podobar covek od sto sum sega
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1000000 evra i se sto e pogano u mene ke ispliva na povrsina kako prdez u voda
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj zbunet .... pusti gi samo 1.000.000 EU ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ziveesh!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivotnata cel za da se ostvari treba 1. da e napisana 2. za koe vreme da ni se ostvari 3. sto ke vlozime za da ja ostvarime celta ako ne ni e napisana ... tesko deka ke ni se ostvari ... logika kako toa ke se desi da ne se bara ... no napisanoto da se cita - tri pati nautro - tri pati posle pladne - tri pati navecer ama glasno !!! ako nekoj saka da kupi kola ... ne se veli imam cel da kupam kola ... ??? taka umot ne znae sto sakame ... ili sakam da kupam ovosje ... umot ne znae sto sakate .. kakvo ovosje ... ??? na pazar koga odime ... sakame ovosje ... sakame ovosje ... samo ke se vrtime ... a ako napiseme na spisok ... - banani 4 kg ... odma samo banani gledame ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
someone
Група Регистриран: 14.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa toa e toa DA ZNAES KAKO DA GO ZIVEES
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
животна цел ми е да живеам...... шала...немам некоја спешал животна цел освен да ги убедам луѓето дека не треба да се убиваат животните....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |