![]() |
|
Што купивте последно од козметика |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 38> |
Автор | ||
Горе_Лево ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Која марка е сјајот со силикони ако не е тајна? ![]() Млеко за тело од Нивеа. |
||
![]() |
||
![]() |
||
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
|
DOVE - Anti-Perspirant Deodorant ( black dress friendly )
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Pak....i pak...clinique happy-parfum spray..
![]() |
||
![]() |
||
Miriam ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
|
Убаво летно парфемче:) А јас пак си купив од Виши некои кремчиња што ми се потрошија од првиот пат - стварно ми се погодија. |
||
Try again. Fail again. Fail better.
|
||
![]() |
||
Miriam ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
|
Не беше до мене прашањето, ама да си кажам:) Најубавиот сјај за усни што сум го имала (всушност уште го имам ама веќе ми помина меракот на сјаеви за усни) беше L'Ancome. Нема друг како него. |
||
Try again. Fail again. Fail better.
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
Dali nekoj od ovde ima dobro iskustvo so nekoj anticeluliten gel? Preporacajte nekoj, jas posleden go koristev Goodbye na NIVEA i toj ne me bas impresionira
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
jas koristam deba i zadovolnja sum...a i nemam golemi problemi so celulit....probaj!
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
Deba? Neznam,ne sum videla takva kozmaticka linija za anticelulitni gelovi.
sepak fala |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
ima, jas zemav i za strii...jas pa nemam problemi so celulit tuku so striite od naglo slabeenje i mi ostanaa iako si kaciv pak nekoe kilce....
|
||
|
||
![]() |
||
|
lele mrazam strii. zalosno e sto nema krema za strii koja gi leci striite,samo pomagaat da ne se pojavat novi.
|
||
![]() |
||
|
epa da....taka e. tie ostanuvaat, pa koga ke se isuncas....bljak!!!!
|
||
|
||
![]() |
||
|
PROBAJ SO VICHY-NAJDOBAR E...malku poskap,ama ima efekt i toa vidliv pa...pishi tuka posle -drugite da se uverat ![]() |
||
![]() |
||
|
ok, fala |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |