|
Каква боја е вашата коса? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 42> |
Автор | ||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пред некој ден една жена ми кажа дека ќерка и', којашто инаку е смеѓа накај плава, откако почнала да ја мие косата со оние коцкастите сапуни за перење (селски што ги викаат), и' посветлела косата и сега е како плавуша... Само, колку што ми е мене познато, откако ќе се измие сапунот од косата обавезно треба да се тури оцет за да се изгуби маснотијата што ја остава тој сапун, а и за сјај на косата.... |
||
|
||
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala za predlogot Julija, mozebi ke probam. Inace od svinski sapun edna drugarka na sestra mi si praveshe farba i toa samo so sapunot i hidrogen, a bojata na kosata izleguvashe prekrasna i so mnogu sjaj...
|
||
555mb
Нов член Регистриран: 27.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не знам дали го има овој рецепт бидејќи се многу страни назад за читање, ама сеедно и ако го има добро е мало потсетување.
Природна хранлива маска за секој вид на коса која го зацврстува коренот, дава исклучителна мекост и висок сјај: - 1 жолчка - 2 - 3 лажици маслиново масло. Убаво се мешаат и се нанесува смесата од коренот па надолу по влакната со блага масажа. Треба да стои најмалку 30 минути ( што повеќе тоа подобро ) Се испира неколку пати ( поради маслото ) со млака вода и шампон. Испробан ефективен рецепт Јас имам долга коса и ставам 3 жолчки и 6 лажици маслиново масло. |
||
|
||
black angel
Нов член Регистриран: 06.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
svetlo kostenliva mesto farba stavam samo mlecen hidrogen i se osvetluva sama
|
||
you'll be right here in my arms,stop pretending,because in joy and sorrow i'll be only with you,you know your love 's the funeral of hearts!
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имате ли проблем со опаѓање на косата, од пречесто фарбање, и дали има нешто за превенција на опаѓање на косата
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Plava,redovno farbana,najcesto fenirana....ama edna kapka dozd....mi pravi nova frizura....vo loknicki
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
LIPS
Група Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam kafeava kosa, pred nekoe vreme pocnav da ja farbam kafeavo so violetova nijansa so Loreal, inaku mi e dolga
|
||
akademec
Нов член Регистриран: 02.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
farbana sum kafeava i e cool
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
skoro ja nema
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dolga prirodno nakrsena na blagi branovi.prirodno mi e smega,ja farbam so prirodna plava momentalno od lorven.A inaku plavi ima isprobano mnogu farbi i od garnier,igora,coleston na wella skoro site posvetli nijansi.
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Denovive izvitkana vo lokni...
Plava,vo loknicki...
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I ja imam
|
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |