|
Тајни врски |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | ||
cucibuci
Нов член Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Narode ja sum ekspert za tajna vrska
|
||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Звучи валкано , не знам оти би имала скриена или тајна врска , не ме влечи
|
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mhhh i like it |
||
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aaaa, sexy, nesto si mi somnitelna |
||
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
telefon..... |
||
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да поделеше некој мал дел од твојата експертиза ... да се усовршиме |
||
|
||
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Denes matrijarhatot e vo sila.Ne bi bilo potrebno da se ima seksualna/emotivna vrska vo tajnost.Nema potreba od ljubomora.Potrebno e samo da ja razberete zenata.Treba da svatite/ime deka denes svetot pripagja na zenite i da se pomirite/ime so toa
Jas nauciv mnogu oddamna da gi razbiram niv i sega si nemam gajle.Sto e nivno i moe e |
||
ref_m
Нов член Регистриран: 17.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Poznatiot Napoleon Bonaparta vo edna prilika izjavil "SVE SU ZENE k*rVE, IZVINI MAJKO I TI SI ZENA"
Koj e kriv sto maskite se odlucuvaat na neverstvo, a?
Da ne e zenskiot pogled, provociracki osmeh, flertot itn, togas nema za sto mazite da se vrtkat okolu niv za djabe, a i da receme deka mazite se tie sto nastojuvat i sto im se motat na zenite, i da e taka , zasto pa mora zenite da recat DA, zenskiot rod ne znae da odbie ako kako majka , sopruga,sestra znae deka so samoto toa sto ke se soglasi vleguvaat vo neviden rizik da eden den si rasturat brakovi.
"SVE SU ZENE k*rVE, IZVINI MAJKO I TI SI ZENA" |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da, taka e |
||
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу е грдо, нечесно и неискрено спрема себеси и партнерот. На секого му иска да мува нешто на страна ама не му стиска да си биде сам за Велигдени, Божиќи, Н.Год, Родендени, животни падови, да се справува сам со секојдневицата без ничива поддршка. Тогаш сите ко слеп за стап се држат до она што си го имаат.
Ако сакаш да си развратен и да си ги задоволуваш вишокот на животински нагони подобро би било да си соло и никого да не вовлекуваш во твојот сложен живот испреплетен со мистерии и тајни врски зашто све испливува на површина после извесно време. Тајни не постојат. Изменето од GlenKlouz - 07.Јануари.2010 во 18:44 |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Dani79
Група Регистриран: 24.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://youtube.com/watch?v=j6_0TpCGIOY Има нека тајна веза Кој вели дека луѓето се совршени? Човечките слабости егзистираат во секој од нас, во една или друга форма |
||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
umoren sum vece od takvi vrski
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо посебно. Па тоа е дел од секојдневното живеење, приватно и општествено. Затоа има и секс во скоро секоја втора канцеларија. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |