Тајни врски
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Секс
Опис на форумот: Неисцрпна, најчитана... најжешка тема...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=8696
Датум на принтање: 23.Ноември.2024 во 08:21 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Тајни врски
Постирано од: miki-li
Наслов: Тајни врски
Датум на внесување: 03.Август.2007 во 21:02
Сите се демек верни во своите врски, а сепак кога ќе си тргнат накај дома бираат некој друг број и ја продолжуваат вечерта со некоја друга/друг, или на излегување никој со никого не се познава, а сите се во некоја тајна врска што не е за јавноста! За женетите/мажените, не сакам ни да почнам да зборувам.
Дали ви се познати вакви ситуации и какво мислење имате за овој феномен, што го гледам скоро секој ден околу мене?
|
Коментари:
Датум на внесување: 04.Август.2007 во 02:59
ако случајно сум погодил тема за која ви е срам да зборувате, извинете
|
Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 04.Август.2007 во 08:11
Mislam deka e obicna paranoja i demagogija. Na prostorite na nasata zemja procentot na takvite e mnogu mal. Patrijahalnosta iako e vo opaganje, sepak ima znacitelno vlijanie.Seuste ce cenat monogamnite odnosi.
P.S. Vo 19-iot vek bilo dozvoleno da se tepa zenata so stap dokolku ne e podebel od palecot
|
Постирано од: ekica
Датум на внесување: 04.Август.2007 во 10:23
EJ PA VIE KAKO SE PONASATE SPREMA ZENATA KAKO DA E STOKA!!!!pa ne e fer!!!!site vasi greski gi nasocuvate kon zenata!A STE SE ZAPRASALE LI ZOSTO ZENATA GO PRAE TOA?MOZE ZATOA STO NESTO I FALI A VIE NE MOZETE TOA DA I GO PRUZITE PA ONA SI GO BARA TOA NA DRUGO MESTO!!(FINANSIITE NE SE VO PLAN)
------------- ece
|
Постирано од: Горе_Лево
Датум на внесување: 04.Август.2007 во 10:55
Не е никаков феномен. Веќе е секојдневие, за жал
|
Постирано од: Ghost
Датум на внесување: 04.Август.2007 во 12:03
Темава е за во љубов, освен доколку не станува збор дека се работи за секс со други, бидејќи не биле заводолни од партнерот...
------------- MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
Постирано од: nemo84
Датум на внесување: 04.Август.2007 во 12:33
ekica напиша:
EJ PA VIE KAKO SE PONASATE SPREMA ZENATA KAKO DA E STOKA!!!!pa ne e fer!!!!site vasi greski gi nasocuvate kon zenata!A STE SE ZAPRASALE LI ZOSTO ZENATA GO PRAE TOA?MOZE ZATOA STO NESTO I FALI A VIE NE MOZETE TOA DA I GO PRUZITE PA ONA SI GO BARA TOA NA DRUGO MESTO!!(FINANSIITE NE SE VO PLAN) |
Е па Екица ако и фали на жената нешто има уста нека си каже. Никој од мажите не знае да чита мисли. Но сепак мислам дека поблемот не е во тоа што жените не кажуваат што им треба туку дека сами не знаат што им треба а пак бараат нешто.
-------------
|
Постирано од: Dogi
Датум на внесување: 04.Август.2007 во 12:36
па најверојатно и за тоа и се работи, само miki-li некако завиткано го изложи сето тоа, како некоја тајна. интересно е дека со тајните врски се крева адреналинот, до таа мерка, што станува како некоја дрога и луѓето се на крај зависни од тоа. кога веќе нема да биде интересно, се пронаоѓа некоја нова авантура, која пак ќе придонесува со адреналин во крвта! човекот е сепак зависен од хемиската рамнотежа во организмот. а тајните врски понекогаш ја нарушуваат и придонесуваат да се повлекуваат и нерационални потези. неретко убиства и друг криминал се случуваат, како последица од такви тајно сексуални врски!
------------- Јас сум мајстор!
http://widget.meebo.com/mm.swf?asMwhdKtFb" rel="nofollow - Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
|
Датум на внесување: 04.Август.2007 во 14:41
Ghost напиша:
Темава е за во љубов, освен доколку не станува збор дека се работи за секс со други, бидејќи не биле заводолни од партнерот...
|
драг модераторе, темава е точно таму каде што треба да биде, затоа што јас зборувам за секс со други надвор од врската и тоа не само затоа што некој од партнерите не бил задоволен, туку за да се биде во тренд, мување од сите страни, триаголници, четириаголници, можеби некој го вара партнерот оти не е задоволен од него во љубовна смисла, но повеќето тоа го прават чисто ради секс!
|
Датум на внесување: 04.Август.2007 во 16:14
zbunet напиша:
Mislam deka e obicna paranoja i demagogija. Na prostorite na nasata zemja procentot na takvite e mnogu mal. Patrijahalnosta iako e vo opaganje, sepak ima znacitelno vlijanie.Seuste ce cenat monogamnite odnosi.
P.S. Vo 19-iot vek bilo dozvoleno da se tepa zenata so stap dokolku ne e podebel od palecot
|
моја слободна проценка е дека денес патријархално живеат само уште 30%
од луѓето, ако си ти дел од тие 30% секоја чест, но ако
партијархалноста ти ја сфаќаш само како стап за жената што го
изневерила мажот, тогаш мислам дека ТИ си демагог!
|
Датум на внесување: 04.Август.2007 во 16:45
Dogi напиша:
па најверојатно и за тоа и се работи, само miki-li некако завиткано го изложи сето тоа, како некоја тајна. интересно е дека со тајните врски се крева адреналинот, до таа мерка, што станува како некоја дрога и луѓето се на крај зависни од тоа. кога веќе нема да биде интересно, се пронаоѓа некоја нова авантура, која пак ќе придонесува со адреналин во крвта! човекот е сепак зависен од хемиската рамнотежа во организмот. а тајните врски понекогаш ја нарушуваат и придонесуваат да се повлекуваат и нерационални потези. неретко убиства и друг криминал се случуваат, како последица од такви тајно сексуални врски!
|
епа ако се е надробено, нема да биде интересно! како инаку ќе ја употребите сивата мозочна маса! размислувајте, дебатирајте!
е ти сега го погоди проблемот во центар - адреналин, возбуда, авантура, тоа се причините за постоењето на тајните врски, тоа и фактот дека човекот по природа не е моногамно суштество
|
Постирано од: napoleon
Датум на внесување: 04.Август.2007 во 17:28
Еј луѓе каде шивеете. Сте отишле ли на Водно касно навечер, знаете ли колку тајни мали мотелчиња издаваат соби на жвалери. Мики-Ли е градско Скопско дете и многу добро му се познати овие работи. Поздрав Мики твој Френд.
------------- NEMA POTPIS
|
Постирано од: Ateist
Датум на внесување: 05.Август.2007 во 11:57
Очигледно има причина зошто парнерите го прават тоа (не само жените) Ако се подолго во врска или брак треба да знаат кому што му треба, па дури и мисли да читаат.
Има една латинска која вели: "Bonus penis paks in domus"
|
Постирано од: ekica
Датум на внесување: 05.Август.2007 во 12:14
e e esega nemo!!!!!prvo i prvo toa se oseka!tebe sekoas treba da ti se kaze?????treba malku da sednes i da razmislis zosto bilo koj od partnerite go pravi toa!!!!!
------------- ece
|
Постирано од: Trilili
Датум на внесување: 05.Август.2007 во 14:08
nema vise posteni "partneri"
------------- LEFT SIDE OUT SIDE RIGHT SIDE HE SHOOT HE SCOREEEEEES!!!
|
Датум на внесување: 06.Август.2007 во 11:47
Trilili напиша:
|
Убаво што „партнери„ е во наводници не е - поштени Сепак има надеж нели Со вистински партнер не е воопшто тешко да бидеш поштен, или поинаку кажано, непотребни се други видови на тајни врски.
|
Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 06.Август.2007 во 11:51
miki-li напиша:
Сите се демек верни во своите врски, а сепак кога ќе си тргнат накај дома бираат некој друг број и ја продолжуваат вечерта со некоја друга/друг, или на излегување никој со никого не се познава, а сите се во некоја тајна врска што не е за јавноста! За женетите/мажените, не сакам ни да почнам да зборувам.
Дали ви се познати вакви ситуации и какво мислење имате за овој феномен, што го гледам скоро секој ден околу мене?
|
abe vidi vaka, ako si tolku siguren deka site kako sto vikas ti se takvi-jas sto gi vikam sareni, sto prasuvas???
jas eve ne se soglasuvam so tebe. zasto?-zasto kako prvo ne mozes ti da reces deka site se takvi, od kaj pa ti tolku znaes za drugite kakvi se i sto pravat tie, mozes da reces tie sto ti se vo okolina ili poveketo sto giznaes ili sretnuvas, gledas sekoj den.
vtoro eve jas ne sum takva.
------------- Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
Датум на внесување: 06.Август.2007 во 16:59
blueprayer напиша:
miki-li напиша:
|
abe vidi vaka, ako si tolku siguren deka site kako sto vikas ti se takvi-jas sto gi vikam sareni, sto prasuvas???
jas eve ne se soglasuvam so tebe. zasto?-zasto kako prvo ne mozes ti da reces deka site se takvi, od kaj pa ti tolku znaes za drugite kakvi se i sto pravat tie, mozes da reces tie sto ti se vo okolina ili poveketo sto giznaes ili sretnuvas, gledas sekoj den.
vtoro eve jas ne sum takva. |
izvini sto rekov site, cest na isklucocite, bravo za tebe, taka treba, samo taka prodolzi takvi kako tebe malku ostanaa, eve da se popravam,. ne 30% kako sto rekov vo eden drug post, tuku 99% od lugeto ziveat taka, tebe te stavam vo 1%
sekoja cest
|
Постирано од: sara333
Датум на внесување: 06.Август.2007 во 17:26
Trilili напиша:
|
sakas da kazes deka i ti ne si posten "partner"?
|
Датум на внесување: 06.Август.2007 во 18:32
Ima, treba slepo da veruvas i tvojot sakan partner toa da go znae
|
Постирано од: dragon
Датум на внесување: 06.Август.2007 во 21:00
Vo sekoe zrelo covecko sustestvo cuci potencijalen izneveruvac na soprugot ili soprugata samo e vo prasanje momentot koga toa ke se sluci. Se zavisi od mnogu faktori. Ama site onie gospodji ili gospodjici ili gospoda se edno zamislete ja ovaa situacija. Vie ste nekolku meseci nadvor od doma od semejstvoto. Na rabota, skoluvanje ili nesto drugo, opkruzuvanjeto, sredinata tamo kade sto ste e prijatna, ubava, neopteretena. Lugeto okolu vas se prijatni, drustveni, a od den za den stanuvaat i se poprivlecni. Biologijata prorabotuva i op gledas kolku i da se mislis ke ti se sluci toa sto ednostavno e posilno od tebe. Na vakvi situacii retko koj ke oddolee, samo ako e iskren ili iskrena. Nikakva razlika nema pomedju mazite i zenite za neverstvata se e ramnomerno se e isto. Sekoj eden ili edna se vo zabluda i toa golema dokolku si mislat deka nivniot partner ke im bide samo niven do krajot na zivotot. Site koi se svesni za ova samo pomalku ke gi boli koga ke razberat, ako razberat.
|
Датум на внесување: 06.Август.2007 во 21:57
Pa normalno, stom mi se nasmee nekoja i me pozdravi prvo sto pomisluvam : - Aaa, ke padne p**ka
|
Постирано од: marence
Датум на внесување: 07.Август.2007 во 20:59
lele sega strav mi e da pozdravuvam luge da ne e nekoj zbunet
|
Датум на внесување: 07.Август.2007 во 23:17
Pa ako mi prati smajlence, gotova e , mora da dade
|
Датум на внесување: 10.Август.2007 во 23:14
Ateist напиша:
Очигледно има причина зошто парнерите го прават тоа (не само жените) Ако се подолго во врска или брак треба да знаат кому што му треба, па дури и мисли да читаат.
Има една латинска која вели: "Bonus penis paks in domus" |
a kako mozes da kazes: ne samo zenite? pa zenite so koj go pravat toa? pa so nekoj maz! (osven lezbosite), znaci neverni se podednakvo i mazite i zenite, nema nikakva razlika
|
Датум на внесување: 11.Август.2007 во 00:35
"Na vakvi situacii retko koj ke oddolee, samo ako e iskren ili iskrena. Nikakva razlika nema pomedju mazite i zenite za neverstvata se e ramnomerno se e isto. Sekoj eden ili edna se vo zabluda i toa golema dokolku si mislat deka nivniot partner ke im bide samo niven do krajot na zivotot. Site koi se svesni za ova samo pomalku ke gi boli koga ke razberat, ako razberat."
Na mesto kazano
|
Датум на внесување: 11.Август.2007 во 08:18
Samo neka proba drug, ke ja koljam, salata ke ja praam i na vcite ke ja daam
|
Датум на внесување: 11.Август.2007 во 10:11
miki-li напиша:
a kako mozes da kazes: ne samo zenite? pa zenite so koj go pravat toa? pa so nekoj maz! (osven lezbosite), znaci neverni se podednakvo i mazite i zenite, nema nikakva razlika
|
Има разлика...едниот може да биде слободен, или не?
-------------
|
Постирано од: brmm
Датум на внесување: 11.Август.2007 во 12:58
nema nekoj sto ne posakal, pomislil ili pak imal tajna vrska. Koga togas ili ke pomislis-posakas ili ke imas tajna vrska makar da i kratko trae. Toa e vo instinktot na covekot. Sekoj sto nemal mu e krivo cel zivot makar i da ne go priznae toa.A i ne e tolku loso-strasno da probas, no ne opravduvam rasipuvanje na brak + so deca, radi nekoja vrska sto e samo zabava.
-------------
|
Постирано од: CANA
Датум на внесување: 11.Август.2007 во 22:01
ma kakvi tajni vrski sto e toa.
------------- PTICA
|
Датум на внесување: 19.Август.2007 во 11:31
CANA напиша:
ma kakvi tajni vrski sto e toa. | Site se nevini tuka
-------------
|
Датум на внесување: 19.Август.2007 во 21:46
epa toa mi bese i poentata na mene: site glumat ludilo!
|
Постирано од: srecka
Датум на внесување: 20.Август.2007 во 16:47
neznam kolku e ubavo da go lazes partnerot, ako toa se misli na tajna vrska, ako roditelite se vo prasanje i drugari prijateli togas moze da imas tajna vrska toa e vo red i duri i zabavno
------------- ve sakam
|
Датум на внесување: 20.Август.2007 во 17:25
U sekoj slucaj ne treba da se bide sekogas iskren so partnerot zosto vistinskata iskrenost nekogas znae da bide i opasna, a patnerot od kogo ste zadovolen go znae toa i go koristi so cel da ne ve povredi t.e. zosto ve saka. " Za ona sto ne znaeme ne mozeme da bideme luti " Site sme svesni i go prekutuvame toj ocigleden fakt deka sme luge so slabosti skloni na groktavi meraci vo zgodni okolnosti
|
Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 20.Август.2007 во 19:03
zbunet напиша:
U sekoj slucaj ne treba da se bide sekogas iskren so partnerot zosto vistinskata iskrenost nekogas znae da bide i opasna, a patnerot od kogo ste zadovolen go znae toa i go koristi so cel da ne ve povredi t.e. zosto ve saka. " Za ona sto ne znaeme ne mozeme da bideme luti " Site sme svesni i go prekutuvame toj ocigleden fakt deka sme luge so slabosti skloni na groktavi meraci vo zgodni okolnosti
|
|
Датум на внесување: 20.Август.2007 во 20:33
Aaaa ne ! Da ti se mota sekoj den co cvekinja i drugi trakaktanci nekoj fraer na pr. kao ja, pa ako sakas i 10 god bidi u vrska, ke padnes na ispit pa sto saka neka bide
|
Датум на внесување: 20.Август.2007 во 23:05
zbunet напиша:
Aaaa ne ! Da ti se mota sekoj den co cvekinja i drugi trakaktanci nekoj fraer na pr. kao ja, pa ako sakas i 10 god bidi u vrska, ke padnes na ispit pa sto saka neka bide
| Abe zbunet...ama oni se site "nevini" ....nema sansi
-------------
|
Датум на внесување: 20.Август.2007 во 23:52
Da ti e merak da gi slusas. Zenskoto prepravanje e stara tehnika na pantomima. - ja sretnav ovaa recenica i me zbuni do zamisluvanje
|
Постирано од: connected
Датум на внесување: 21.Август.2007 во 00:25
mene vakvite raboti mi se epten ne sozreani. sto ima loso ako veke ne sakas da si so dosegasniot partner i fino lepo rascistis so nego i si pocnes nova vrska? lugjeto sto go praktikuvaat ova se za sekoja pocit
-------------
|
Датум на внесување: 21.Август.2007 во 22:33
da ama izgleda takvo cisto raskinuvanje ne e IN
|
Постирано од: Bibi sk
Датум на внесување: 23.Август.2007 во 11:44
Dogi напиша:
интересно е дека со тајните врски се крева адреналинот, до таа мерка, што станува како некоја дрога и луѓето се на крај зависни од тоа. кога веќе нема да биде интересно, се пронаоѓа некоја нова авантура, која пак ќе придонесува со адреналин во крвта! човекот е сепак зависен од хемиската рамнотежа во организмот. а тајните врски понекогаш ја нарушуваат и придонесуваат да се повлекуваат и нерационални потези.
|
Samo lebedite se monogamni! Ima i isklucoci kaj lugjeto, i sekoja cest za niv! Ostanatite se mozebi ljubopitni, mozebi sakaat novi raboti, ama mislam deka najvazen moment e toa sto sekoj od nas saka da se osekja posakuvano! Koga ima flert, avantura, adrenalin, narecete go kako sakate, togas se cuvstvuvame zivi!
|
Постирано од: Кршикоска
Датум на внесување: 23.Август.2007 во 13:44
Знам биби ама ваква длакава и грозна мислам дека се чувствуваш доста осамено.... затоа се тешиш со исклучоците и лебедите...
------------- Крв, сузе и зној - то је Балкан мој!!!
-жалосна е околност с чиме привачим позорност, ал ова морате чути сместа па ми нису битна средства!!!
|
Постирано од: sensei
Датум на внесување: 23.Август.2007 во 14:03
Krugovite sto se IN i moderni imaat i specijalna nomenklatura za temava:
1va violina, 2ra violina.... Sto znaci nekoj moze da ima cel orkestar, i da go"dirigira".
------------- Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
Постирано од: connected
Датум на внесување: 23.Август.2007 во 16:58
sensei напиша:
Krugovite sto se IN i moderni imaat i specijalna nomenklatura za temava:
1va violina, 2ra violina.... Sto znaci nekoj moze da ima cel orkestar, i da go"dirigira".
|
dodeka ima ovci ke ima i volna
-------------
|
Постирано од: sasko_roo
Датум на внесување: 23.Август.2007 во 17:16
ubaa tema, a i tajni vrski, interesno e za razbivanje monotonija
------------- сеуште не знам да се потпишувам :)
|
Датум на внесување: 24.Август.2007 во 08:00
Кршикоска напиша:
Знам биби ама ваква длакава и грозна мислам дека се чувствуваш доста осамено.... затоа се тешиш со исклучоците и лебедите... |
ne sum osamena, za sreka :) A na Krsikoska krsam koski za nanesenata navreda i duhovna patnja
|
Датум на внесување: 24.Август.2007 во 08:03
па имам една коска за кршење па ако сакаш можеш да седнеш!!!
-жалосна е околност с чиме привачим позорност, ал ова морате чути сместа па ми нису битна средства!!!
|
Датум на внесување: 24.Август.2007 во 08:08
abe....:) ne znam dali ke ja najdam koskata...uf, uf, ama mi e krivo, si go zaboraviv doma mikroskopot
|
Датум на внесување: 24.Август.2007 во 08:13
епа ако би ти требел микроскоп тогаш би била рскавица а не коска...
Коска е верувај и мислам дека ќе ја најдеш
|
Датум на внесување: 24.Август.2007 во 08:14
Ама признај биби ти имаш тајна врска.....??? така??? И тоа знам со кого...
|
Датум на внесување: 24.Август.2007 во 08:27
Imam javna vrska :) Ama sum imala i tajniiiiiiiiii
|
Датум на внесување: 24.Август.2007 во 08:29
Ама и сега имаш тајна афера признај.....
|
Постирано од: монте кристо
Датум на внесување: 24.Август.2007 во 08:40
a be nomce , opet ban a backo , so e rabotava , uste malku ke castis za jubilejniot 100-ti ban
------------- во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
Датум на внесување: 24.Август.2007 во 08:44
Абе ... немат да ме замолчет... Јас ке си го кажам својот став... Ако треба и за 1000-ка ке частам
|
Постирано од: монте кристо
Датум на внесување: 24.Август.2007 во 10:03
inaku vo sklop na temata sekogas imam tajni vezi , nikako javni THE MYUSTERY MAN
------------- во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
Постирано од: Alma
Датум на внесување: 24.Август.2007 во 12:09
tajni vrski,hm... rizicno... ama slatko
|
Постирано од: cucibuci
Датум на внесување: 24.Август.2007 во 15:16
Narode ja sum ekspert za tajna vrska
|
Постирано од: MissSexy
Датум на внесување: 24.Август.2007 во 21:33
Звучи валкано , не знам оти би имала скриена или тајна врска , не ме влечи
------------- U never get a second chance to make a first impression
|
Постирано од: Tattoo Beauty
Датум на внесување: 25.Август.2007 во 03:26
miki-li напиша:
|
mhhh i like it
------------- http://www.skin-artists.com" rel="nofollow - Skin-Artists.com
http://www.tattoo-passion.org" rel="nofollow - TattooPassion
|
Датум на внесување: 25.Август.2007 во 07:05
SeXY напиша:
miki-li напиша:
Сите се демек верни во своите врски, а сепак кога ќе си тргнат накај дома бираат некој друг број и ја продолжуваат вечерта со некоја друга/друг, или на излегување никој со никого не се познава, а сите се во некоја тајна врска што не е за јавноста! За женетите/мажените, не сакам ни да почнам да зборувам.Дали ви се познати вакви ситуации и какво мислење имате за овој феномен, што го гледам скоро секој ден околу мене?
| mhhh i like it |
aaaa, sexy, nesto si mi somnitelna
|
Датум на внесување: 25.Август.2007 во 07:09
cucibuci напиша:
|
telefon.....
|
Датум на внесување: 25.Август.2007 во 11:43
cucibuci напиша:
|
Да поделеше некој мал дел од твојата експертиза ... да се усовршиме
-------------
|
Постирано од: sweet angel
Датум на внесување: 25.Август.2007 во 12:38
Denes matrijarhatot e vo sila.Ne bi bilo potrebno da se ima seksualna/emotivna vrska vo tajnost.Nema potreba od ljubomora.Potrebno e samo da ja razberete zenata.Treba da svatite/ime deka denes svetot pripagja na zenite i da se pomirite/ime so toa
Jas nauciv mnogu oddamna da gi razbiram niv i sega si nemam gajle.Sto e nivno i moe e
-------------
|
Постирано од: ref_m
Датум на внесување: 28.Септември.2007 во 07:17
Poznatiot Napoleon Bonaparta vo edna prilika izjavil
"SVE SU ZENE k*rVE, IZVINI MAJKO I TI SI ZENA"
Koj e kriv sto maskite se odlucuvaat na neverstvo, a?
Da ne e zenskiot pogled, provociracki osmeh, flertot itn, togas nema za sto mazite da se vrtkat okolu niv za djabe, a i da receme deka mazite se tie sto nastojuvat i sto im se motat na zenite, i da e taka , zasto pa mora zenite da recat DA, zenskiot rod ne znae da odbie ako kako majka , sopruga,sestra znae deka so samoto toa sto ke se soglasi vleguvaat vo neviden rizik da eden den si rasturat brakovi.
"SVE SU ZENE k*rVE, IZVINI MAJKO I TI SI ZENA"
|
Постирано од: Mindy
Датум на внесување: 07.Јануари.2010 во 18:36
Горе_Лево напиша:
Не е никаков феномен. Веќе е секојдневие, за жал
|
da, taka e
-------------
|
Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 07.Јануари.2010 во 18:43
Многу е грдо, нечесно и неискрено спрема себеси и партнерот. На секого му иска да мува нешто на страна ама не му стиска да си биде сам за Велигдени, Божиќи, Н.Год, Родендени, животни падови, да се справува сам со секојдневицата без ничива поддршка. Тогаш сите ко слеп за стап се држат до она што си го имаат.
Ако сакаш да си развратен и да си ги задоволуваш вишокот на животински нагони подобро би било да си соло и никого да не вовлекуваш во твојот сложен живот испреплетен со мистерии и тајни врски зашто све испливува на површина после извесно време. Тајни не постојат.
------------- Beauty fades, dumb is forever
|
Постирано од: Dani79
Датум на внесување: 07.Јануари.2010 во 19:08
http://youtube.com/watch?v=j6_0TpCGIOY - http://youtube.com/watch?v=j6_0TpCGIOY
Има нека тајна веза
Кој вели дека луѓето се совршени? Човечките слабости егзистираат во секој од нас, во една или друга форма
|
Постирано од: bodeti
Датум на внесување: 07.Јануари.2010 во 20:10
umoren sum vece od takvi vrski
------------- VODETE LJUBOV A NE VOJNA.A MOZETE I OBETE.VENCAJTE SE!
|
Постирано од: orlov
Датум на внесување: 07.Јануари.2010 во 20:39
miki-li напиша:
|
Ништо посебно. Па тоа е дел од секојдневното живеење, приватно и општествено. Затоа има и секс во скоро секоја втора канцеларија.
------------- ,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
Постирано од: Gjoroski
Датум на внесување: 08.Јануари.2010 во 12:30
------------- http://herkules.com.mk/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=36&Itemid=60 - протеини, гејнери, амино, креатин... Испорака до врата!
|
Постирано од: гоcтин
Датум на внесување: 08.Јануари.2010 во 22:29
не функционира....барем не кај мене
-------------
|
Датум на внесување: 09.Јануари.2010 во 14:38
miki-li напиша:
|
Мики, полека. Немој многу око тајни врски. Осетлива тема. А поред неа и дознака ,ДРЖАВНА ТАЈНА,,............немој тоа штом е тајно мора и да остане ТАЈНА.......... додуше може да биде и од ЈАВЕН карактер..........
|
Постирано од: Milaa
Датум на внесување: 09.Јануари.2010 во 15:13
се е за луѓе И јас сум луѓе
|
Датум на внесување: 10.Јануари.2010 во 23:23
Taka e member_profile.asp?PF=20731&FID=40 - Milaa
i jas vo podpolno se soglasuvam so tebe......
|
Постирано од: којсумјас
Датум на внесување: 11.Јануари.2010 во 19:03
у контекст на темава... во Скопје има полно тајни врски... тоа е уствари една голема калак*рница... и да се може би се правело и на плоштад... ама ептен нема кошиња... пошто е округли...
|
|