|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика | страница <1 9495969798 1099> |
Автор | |
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe jas zaglaviv pred da si odam
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene mi e maka shto se razminuvame celo vreme
|
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i sega kade ve snema
|
|
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако ме погледнеш во очи за мене ништо важно не ќе ти кажат та тие тајната ја кријат во моја корист знам и овојпат лажат Слободно читај ми од усни на нив ќе прочиташ ли нешто важно колку ли пати како тебе со нив сум љубел но сум љубел лажно Ми запиша и бог на дланкиве да бидеш свето место за мене од тоа место до мојот сон ме дели желба тешка еден тон А денот не е ден ни мракот ноќ и без тебе не чуствувам моќ од твојот образ до мојот сон не дели солза тешка еден тон |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислиш дека ме снема????
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БЕШЕ НАЈУБАВА ТИ, |
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tuka sum...ama i ovde....ali ve sledam
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo se razminuvame
|
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а која е разликата меѓу тука и овде колешке?????????????????
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗА СРЦЕТО МОЕ НЕМИРНО, НИКОГАШ ПОВЕЌЕ СРЕЌА ЌЕ НЕМА, НЕВОЗМОЖНА Е ЉУБОВТА НАША , РОЗА,КОЈА НЕРАСЦВЕТАНА СВЕНА. ОД СКИТАЊЕ УМОРЕН И ТАЖЕН, СО СРЦЕ СКРШЕНО ,СТУДЕНО, ЛУТАЈКИ ЧЕСТО СЕ ПРАШУВАМ, ЗОШТО ЛИ НЕ НИ БЕШЕ СУДЕНО ? ЌЕ ПРОДОЛЖАМ ДА ТАЛКАМ ДОЛГО, ПО ПАТЕКИТЕ НА ЕДНА ЉУБОВ СТАРА, АЈДЕ ШТО ПОДАЛЕКУ,ТАГО МОЈА, НИКОЈ ТУКА НАС, НЕ НЕ БАРА . |
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tuka i ovdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee se razlicni,,,poimi
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗНАМ ЧИЕ ИМЕ ТИ ГО СПОМНУВАШ БОЛЕСТ СУМ ТВОЈА И СОЛЗА СКРИЕНА САМО НЕМАМ СИЛИ САМ ДА ПОБЕГНАМ ОД ТАМУ КАЈ ШТО МОРА ДА ЖИВЕАМ ЗНАМ ДЕКА НИКОЈ НЕ МИ ВЕРУВА ОДИ АКО МОРАШ БИДИ ОДЛУЧНА ГРЕВ Е КОГА НЕКОЈ НЕ ДОЗВОЛУВА НЕБО ЌЕ ГИ КАЗНИ ЗА ОВА ВИСТИНА НИ БОГ НЕМА ПРАВО ДА НЕ РАЗДЕЛИ И ТОЈ ГЛЕДА КОГА ЉУБАТ ВЉУБЕНИ НЕМА СОНЦЕ ДУША ДА НИ ОГРЕЕ КОГА НЕМА ВЗОРИ ДА СИ КРАЈ МЕНЕ ДАЛЕКУ ЌЕ СПИЈАТ ТВОЈТЕ БАКНЕЖИ ДОЖДОТ ЌЕ ГИ МИЕ МОЈТЕ КОШМАРИ НОЌТА ЌЕ НИ ДАРИ НОВИ НЕМИРИ ВО НИВ ЈАС И ТИ СТАРИ СПОМЕНИ |
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа објасни ми........
мене ми се исти....................
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИЗМОРЕН СУМ ДА ПРОСТУВАМ ЗА СЕКОЈА ГРЕШКА СЕ ИЗМОРИВ ДА СЕ БОРАМ ЗА ЉУБОВТА ТИ СРУШИ ЕДНА МЕЧТА ЈА ПОГУБИ ЉУБОВТА А ЌЕ МЕ МОЛИШ ПАК ДА ПРОСТАМ ЈАС СЕКОЈА НОЌ ЗА ТЕБЕ ПЛАЧЕВ ТИ НЕ ЗНАЕШ ДЕКА ТЕ ЧЕКАВ САКАВ ДА ГИ ВРАТАМ ДНИТЕ НО ЖАЛНО ТЕ ГУБЕВ БАВНО МАЛКУ ПО МАЛКУ ПОЛЕКА ЉУБОВТА СЕ ИЗГУБИ МЕЃУ НАС И ПОТОНА ВО НОЌТА А ЈА ЧЕКАВ ЈАС ТИ СРУШИ ЕДНА МЕЧТА ЈА ПОГУБИ ЉУБОВТА А ЌЕ МЕ МОЛИШ ПАК ДА ПРОСТАМ ЈАС СЕКОЈА НОЌ ЗА ТЕБЕ ПЛАЧЕВ ТИ НЕ ЗНАЕШ ДЕКА ТЕ ЧЕКАВ САКАВ ДА ГИ ВРАТАМ ДНИТЕ НО ЖАЛНО ТЕ ГУБЕВ БАВНО МАЛКУ ПО МАЛКУ |
|
|
Внеси реплика | страница <1 9495969798 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |