![]() |
|
Тајни врски |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Автор | |
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krugovite sto se IN i moderni imaat i specijalna nomenklatura za temava:
1va violina, 2ra violina.... Sto znaci nekoj moze da ima cel orkestar, i da go"dirigira". ![]() |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
dodeka ima ovci ke ima i volna ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sasko_roo ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
ubaa tema, a i tajni vrski, interesno e za razbivanje monotonija
|
|
сеуште не знам да се потпишувам :)
|
|
![]() |
|
Bibi sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
ne sum osamena, za sreka :) A na Krsikoska krsam koski za nanesenata navreda i duhovna patnja
![]() |
|
![]() |
|
Кршикоска ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 103 |
па имам една коска за кршење па ако сакаш можеш да седнеш!!! |
|
![]() |
|
Bibi sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
abe....:) ne znam dali ke ja najdam koskata...uf, uf, ama mi e krivo, si go zaboraviv doma mikroskopot
![]() |
|
![]() |
|
Кршикоска ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 103 |
епа ако би ти требел микроскоп тогаш би била рскавица а не коска... Коска е верувај и мислам дека ќе ја најдеш
![]() |
|
![]() |
|
Ама признај биби ти имаш тајна врска.....??? така??? И тоа знам со кого...
![]() |
|
![]() |
|
Imam javna vrska :) Ama sum imala i tajniiiiiiiiii
![]() |
|
![]() |
|
Ама и сега имаш тајна афера признај.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
a be nomce , opet ban a backo
![]() ![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Абе ... немат да ме замолчет... Јас ке си го кажам својот став...
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Eleni - 24.Август.2007 во 17:10 |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
inaku vo sklop na temata sekogas imam tajni vezi , nikako javni THE MYUSTERY MAN ![]() Изменето од Eleni - 24.Август.2007 во 17:10 |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Alma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
tajni vrski,hm... rizicno... ama slatko
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |